tomek
Moderator: Jerry
też nie działaramzes pisze:dramatyzujesz.. machanie już wyszło z mody .. teraz sie miga światłami
taa jasne, ciekawe bo jakoś może zdarzyło mi się raz że ktoś z d3 mi odmachał, a z nrr to sobie nie przypominamgri74 pisze:frelki moze i nie machają, D3 i RR tak , i to nie są wyjątki
nie szczególnie, tak naprawdę to obojętne mi to jestLR_Olek pisze:a to czujecie sie jakos pokrzywdzeni,ze nie odmachuja?![]()
większość d3 na gwarancji jeszczechiquito83 pisze:moze nie machaja bo wk***ni wlasnie z warsztatu wracaja
d3 moze i tak ale te frelki z uk za 1000 funtow to niekonieczniemudder pisze:większość d3 na gwarancji jeszczechiquito83 pisze:moze nie machaja bo wk***ni wlasnie z warsztatu wracaja
to Ty w jakiejś inne W-wie mieszkasz?gri74 pisze:w wawie machają , a moze to mi machająnie wiem , stwierdzam fakty tylko
a ze straży granicznej machająMały Staś pisze:Defendery z energetyki też nie machają
mi machają...bo się znamyM-461 pisze:Straż graniczna też nie macha
Może nasz lokalny diler lepiej uświadamia nowoużytkowników.mudder pisze:taa jasne, ciekawe bo jakoś może zdarzyło mi się raz że ktoś z d3 mi odmachał, a z nrr to sobie nie przypominamgri74 pisze:frelki moze i nie machają, D3 i RR tak , i to nie są wyjątkiale w sumie to nie dziwi wszak tych aut miłośnicy raczej nie kupują
Od niedawna mam D2 i mam takie uwagi.TRAWOLT pisze:to Ty w jakiejś inne W-wie mieszkasz?gri74 pisze:w wawie machają , a moze to mi machająnie wiem , stwierdzam fakty tylko
![]()
![]()
RR, D3, free nawet nie próbuję![]()
a mi machają lizakiem jak zatrzymują i szukają ukraińskich fajek bez banderolkimudder pisze:mi machają...bo się znamyM-461 pisze:Straż graniczna też nie macha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości