I natknąłem się po lewej stronie z tyłu w wiązce kabli które idą do lamp w zderzaku (pozycji i kierunku ) na 3 kabelki Biały, Zielono-czarny, czarno-czerwony. Wiązka ta idzie w kierunku przodu samochodu.
Czy ktoś wie gdzie idzie i od czego to jest

Moderator: Jerry
najgorzej jak wszystko będzie działaćHUSKYTEAM pisze:Odłącz i zobacz, co przestało jarzyć
właśnie i tu mam pytanie czy w Haynesie takie coś jest?czesław&jarząbek pisze:genralnie w takich przypadkach życie ułatwia posiadanie schematów które bynajmniej nie są wiedzą tajemną...
mikolaj_k pisze:właśnie i tu mam pytanieczy w Haynesie takie coś jest?czesław&jarząbek pisze:genralnie w takich przypadkach życie ułatwia posiadanie schematów które bynajmniej nie są wiedzą tajemną...
nooo ......sbb pisze:najgorzej jak wszystko będzie działaćHUSKYTEAM pisze:Odłącz i zobacz, co przestało jarzyć
chce go kupić i nie wiem czy wartoLR_Olek pisze:mikolaj_k pisze:właśnie i tu mam pytanieczy w Haynesie takie coś jest?czesław&jarząbek pisze:genralnie w takich przypadkach życie ułatwia posiadanie schematów które bynajmniej nie są wiedzą tajemną...
musisz zagladnac do haynesa...
czy oczekujesz ze ktos za ciebie to zrobi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość