kupiłem sobie kapcie 245/75 i przy max skręcie obcierają i musze wyregulować, prosze o pomoc !
Moderator: Jerry
no sorry nie wszyscy mają encyklopedie w głowie na temat budowy i konstrukcji LR, jak nie wiem to się pytam i sobie życie ułatwiam a nie bede utrudniał rozkręcając lub psując wszystko po kolei zanim dojdę do celu.LR_Olek pisze:nie wierze..
nie...
zaraz sie zaczna pytania, panowie kupilem nowe opony gdzie sie je napelnia powietrzem?
adrianzwa pisze: no sorry nie wszyscy mają encyklopedie w głowie na temat budowy i konstrukcji LR, jak nie wiem to się pytam i sobie życie ułatwiam a nie bede utrudniał rozkręcając lub psując wszystko po kolei zanim dojdę do celu.
ad1 nie trzeba miec encyklopedi w glowie,wystarczy schylic glowe pod auto i zobaczyc w ktorym miejscu cos opiera sie o cos i wtedy to jedno cos wykrecic...adrianzwa pisze:1) no sorry nie wszyscy mają encyklopedie w głowie na temat budowy i konstrukcji LR, jak nie wiem to się pytam i sobie życie ułatwiam a nie bede utrudniał rozkręcając lub psując wszystko po kolei zanim dojdę do celu.LR_Olek pisze:nie wierze..
nie...
zaraz sie zaczna pytania, panowie kupilem nowe opony gdzie sie je napelnia powietrzem?
2)Po drugie ciężko dostać felgi z dobrym odsadzeniem, ja kupiłem oryginały do LR i narazie mnie to wystarczy![]()
3)Po trzecie palnikiem to sobie możesz ... u siebie ciąć co chcesz i ile chcesz
nei znajdzie on tego,jak nie wie gdzie sa zlokalizowane w aucie ograniczniki skretuPepek pisze:nakrętki kontrującej znajdującej pomiędzy odlewem zwrotnicy a blachą osłonową tarczy hamulcowej
po prostu trzeba znaleść śrubę która pasujeLR_Olek pisze:nei znajdzie on tego,jak nie wie gdzie sa zlokalizowane w aucie ograniczniki skretuPepek pisze:nakrętki kontrującej znajdującej pomiędzy odlewem zwrotnicy a blachą osłonową tarczy hamulcowej
19tka posłuży Ci do łba śruby a 22 do nakrętki kontrującej
odkręci pana hardego i przesunie most w bokFlor pisze:po prostu trzeba znaleść śrubę która pasujeLR_Olek pisze:nei znajdzie on tego,jak nie wie gdzie sa zlokalizowane w aucie ograniczniki skretuPepek pisze:nakrętki kontrującej znajdującej pomiędzy odlewem zwrotnicy a blachą osłonową tarczy hamulcowej19tka posłuży Ci do łba śruby a 22 do nakrętki kontrującej
no to połowa sukcesuTRAWOLT pisze: odkręci pana hardego i przesunie most w bok![]()
jak będzie sprytny to sobie tam wajchę zamontuje (tak jak się tory przestawia) i będzie mógł w obie strony skręcaćFlor pisze:no to połowa sukcesuTRAWOLT pisze: odkręci pana hardego i przesunie most w bok![]()
w jedną stronę nie będzie tarło
TRAWOLT pisze: odkręci pana hardego i przesunie most w bok![]()
LRy są wolnobieżne to kanar i od wajchy będzie w jednym i będzie szedł przed autemlandryn pisze:To i taka wajche do semafora trza by załozycI kanara zatrudnić
no z kluczem 22 będzie szukał śrubyLR_Olek pisze:TRAWOLT pisze: a skad bedzie wiedzial gdzie pan hardy?
Ale nie masz do niego instrukcji obsługiadrianzwa pisze: już nawet wiem jaki klucz użyć bez ponownego schylania się
Twardy jesteś - będą z Ciebie ludzieadrianzwa pisze:wow wiedziałem ze moje pytanie się tak skończy, ale kto pyta nie błądzi, już nawet wiem jaki klucz użyć bez ponownego schylania się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość