A wiec odpowiadam na wszystko,
LR_olek- polec mi jakiś dobry w Warszawie lub okolicach który nie zastrzeli mnie ceną
Piotrul, poprzednio jeździłem A3 1,8 Turbo, wiem że RR nie jest szybki ale samochód jeździ tragicznie wolno do póki się nie rozgrzeje, tak jak pisałem 60-70 km/h to max! jak się rozgrzeje to jeździ już w miarę normalnie, ale nie jest też tak zawsze np: żeby jeździł normalnie często trzeba go rozgrzac, później zatrzymac się na 5-10 minut, samochód cały czas uruchomiony i jak dalej zaczynamy jazdę to jest OK, ale często np: po jakimś czasie znowu jest woooolno....
Myślałem że to silnik, dlatego wymienone zostały wtryskiwacze, spadło spalanie od jakiejś normalnej liczby ale samochodu nie przyśpieszyło, spec który wymieniał powiedział że dla niego najprawdopodobniej to wina skrzyni.
N2O Olej został wymienony przez poprzedniego właściciela który też szukał przyczyny, wymiana filtra i oleju na ATF Valvoline w serisie LR w Wieliczce, wątpię aby chłopaki zrobili coś źle, mam fakturę na wymianę, w moście i reduktorze nie wymieniany ale czy to może byc to
LR_olek- sprawdzone, nie trzymają, ręczny bez komentarza.
nowicjusz127 
bez komentarza
To chyba na tyle, może coś jeszcze konstruktywnego
Może jeszcze dzisiaj podjade żeby podpiąc pod kompa, chociaż ostatnim razem nic nie wyszło