1-Zaświeciło się ładowanie, dwa stuknięcia w alternator i po kłopocie.
2-piszczał w czasie ruszania ok. 2tygodnie, przestało.
3-brał płyn ze wspomagania, po kłopocie.
Wy też tak macie???? :

Moderator: Jerry
A co to za system?????tybero pisze:a nikt ci nie powiedzial ze te auta maja system MSRA?
ale go nie naduzywaj...
Nie wiem jak w Defach, ale w Disco to standard. Działa, nie działa, jest, nie ma, pojawia się, zanika... Tylko pamiętaj, że często LR-y ostrzegają właściciela. Jak coś dupnie i się samo naprawi raz, dwa czy trzy to jeszcze możesz to olać, ale jak ostrzeżeń będzie z dziesięć, to czas się zabrać do robotypitosław pisze: Wy też tak macie???? :
tybero pisze:niestety, to jest brytyjskie auto...
moja eks miala podobnietybero pisze:Mysterious Self Repair Ability
To nie to, że jest niepsujaszczy, ale to, że nie ostrzegasbielak pisze:e tam , mój jest niepsujaszczy
Znaczy że jest chujaszczyDżek pisze:To nie to, że jest niepsujaszczy, ale to, że nie ostrzegasbielak pisze:e tam , mój jest niepsujaszczy
Toż nie wiesz że błoto uszczelniasbielak pisze:aha jeszcze jedno ludziki małej wiary
olej ma i nigdzie nie cieknie
ale ja myje czasem paskude ....Ptak pisze:Toż nie wiesz że błoto uszczelniasbielak pisze:aha jeszcze jedno ludziki małej wiary
czasami znaczy raz na rok , i wtedy jakoś dziwnie zaczyna znowu cieknąćsbielak pisze:ale ja myje czasem paskude ....Ptak pisze:Toż nie wiesz że błoto uszczelniasbielak pisze:aha jeszcze jedno ludziki małej wiary
jpi pisze: pojechałem na stację po roki trochę
pezet pisze:MSRA u mnie zadziałał i naprawiło się niedziałąjące światło wsteczne.
Ale zamiast tego, zgasło podświetlenie wskaźników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość