Gdyby ktoś wiedział jak jest z tymi tysiami to bardzo bym prosił
1-?
2-?
3-?
4-?
Moderator: Jerry
też mi coś, a wiesz do ilu potrafi pociągnąć jak jest -20 stopni w zimie?piotr borowiec pisze:U mnie jak jest zimny silnik potrafi 1 ciągnąć do 3.5tyś!!!
No właśnie to sugeruję, że mógł się rozregulować - i to porządniepiotr borowiec pisze:kickdown tykany nie był, do skrzyni nie zaglądano, znaczy musiała mu ta jazda i dolewanie oleum zaszkodzić może jakiś paproch dostał, może się coś rozregulowałono cóż trzeba będzie się przejechać do fachowców od automatów. Po za tym słychać delikatny szum w okolicy skrzyni, ale ja nie jestem zbytnio muzykalny
LR_Olek pisze:ja nie wiem, bo mam manuala...
Używanej skrzyni nie kupuj, to nie ma sensu, tylko tą oddaj do porządnego warsztatu. Nie czekaj aż się wykończy, bo naprawa będzie droższa. Olej powinieneś mieć w połowie, między min i max, jak masz powyżej max, to nie będzie płynnie zmieniać z 1 na 2.piotr borowiec pisze:...a serio to zdaje się, że trzeba będzie wymienić, pewnikiem znowu automat( pewien wiek ma swoje prawa
)
ale jak narazie jeździ, jak się zgrzeje to jeździ normalnie, to nic nie będę ruszał.
Oleum jest "ideolo" (ideolo rozumie do drugiej dziurki a nawet ciut więcej) nie chciałbym niepotrzebnie przelewać go
jak nie u ciebie, to wklej ja do nasDarek70 pisze:W książce napraw podana jest tabela predkosci poszczególnych biegów jak i zmian ale nie umnie jej tu wkleić![]()
LR_Olek pisze:jak nie u ciebie, to wklej ja do nasDarek70 pisze:W książce napraw podana jest tabela predkosci poszczególnych biegów jak i zmian ale nie umnie jej tu wkleić![]()
A coś takiego jak TPS jest przy przepustnicy?piotr borowiec pisze:poszukałem (szukajka działa) i chyba mi (tu "cytata") "...regulator odśrodkowy zmuliło..."
ale pytanie o zmianę biegów nadal aktualne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości