Olo byl ....
sie zmył ...
i jest

Discotheque
był...
i go nie ma ....
...
...
...
moze ja jakis nie wtajemniczony

Moderator: Jerry
Skończył, wsiadł, odpalił silnik i... zniknąłzaloguj pisze:juz wiem
pewnie teraz buduje niewidzialne disco
Jego strona też nie robi...bigos pisze:Gdzie jest darkmanna forum nie piszed juz z pół roku
Nooooo,Eskapada pisze:wielu, wielu których z przyjemnością się czytało nie udziela się aktywnie na forum. Moim subiektywnym zdaniem powód jest jeden i oczywisty komercjalizacja. [...]
Eskapada pisze:Kiedyś spotykało się tutaj znajomi przyjaciele, kiedyś było mniej jadu a do rady starszych doświadczonych czytało sie z uwagą i szacunkiem.
Wiesz człowieku, jak powstają nowe, fajne rozwiązania?Eskapada pisze:Pamiętam jeden ze swoich pierwszych postów sprężyny do Pajero II od Patrola i pochwaliłem się tematem na form ,,Pajero II 4 cale liftu'' Zbig, Kosiarz, Chermol grzecznie dowcipem napisali że to nię będzie robić - Teraz są 3 strony tematu o sprężynach od Patrola do Pajero II i młodym cały czas się wydaje to będzie to robić w doopie mają rady starszych, bardziej doświadczonych.
a to akurat wcale nie jest takie dobre dla naszego hobbybrodafidela pisze:Posiadacze terenówek to nie obrońcy Westerplatte (z całym dla nich szacunkiem) - ich przybywa, a nie wymierają.
ale praw fizyki pan nie zmieniszpavvel pisze:a to akurat wcale nie jest takie dobre dla naszego hobbybrodafidela pisze:Posiadacze terenówek to nie obrońcy Westerplatte (z całym dla nich szacunkiem) - ich przybywa, a nie wymierają.
Zbowida się nie czepiajbrodafidela pisze: To sie nazywa - Syndrom ZBOWiD'owca.
Eska ma racjęDżek pisze:W tym kontekście oby to Eskapada miał rację i znudzenie/zniechęcenie było jedynym powodem zniknięcia, a nie inne perturbacje.
No to super... w kontekście oczywiście.Damian pisze:Eska ma racjęDżek pisze:W tym kontekście oby to Eskapada miał rację i znudzenie/zniechęcenie było jedynym powodem zniknięcia, a nie inne perturbacje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości