Moderator: Jerry
śmiem twierdzić że olej z automata wyje ci gumę z tego wężaAdamek pisze:Czy gumowy waz przeznaczony do chlodnic wytrzyma jako przedluzka do chlodnicy oleju aftomataW sumie plyny chlodzace zrace tez sa to powinno mnie sie wydaje, ale........zapytac nie zawadzi.
no jeżeli okolice 1 bara to konkret to gratuluję.Adamek pisze:cisnienie w ukladzie chlodzenia wody tez cisnienie ma konkret.
Jakiś taki mało koleżeńskiAdamek pisze:NIe grozi ...klucz13 pisze:Zakładajza dwa , trzy miechy będziemy mieli ubaw
![]()
Specjalne weze sa tez specjalnie zarabiane (laczone) z metalowymi rulkami, ja tego zarobic nie dam rady tak jak fabryka. A musze przeniesc chlodnice wyzej, co niestety laczy sie z cieciem metalowych rulek i musze to czym zesztukowac ...nowicjusz127 pisze:no jeżeli okolice 1 bara to konkret to gratuluję.Adamek pisze:cisnienie w ukladzie chlodzenia wody tez cisnienie ma konkret.
do chłodnicy oleju ze skrzyni sa specjane węże i nawet one czasami sie rozrywają na łączeniach ale eksperymentuj drogi Wattsonie-to twoje auto i twój olej
oryginał kosztuje niecałe 60 funtów....
No tak, sa ludzie i ludziska. Powiedz no drogi Holmsie jakie jest dokladnie cisnienie na chlodnicy oleju...nowicjusz127 pisze:jak swiat długi i szeroki są ludzie,którzy zajmują sie hydrauliką siłową i są w stanie dorobić każdy wąż(Węża)
wójek google zna odpowiedź i ciocia szukajkaAdamek pisze:No tak, sa ludzie i ludziska. Powiedz no drogi Holmsie jakie jest dokladnie cisnienie na chlodnicy oleju...nowicjusz127 pisze:jak swiat długi i szeroki są ludzie,którzy zajmują sie hydrauliką siłową i są w stanie dorobić każdy wąż(Węża)
wystarczająco duże żeby wypompować olej ze skrzyni w ciągu kilku sekund na asfalt.widziałem to już nie raz.olej jest nawet na tylnej szybieAdamek pisze:No tak, sa ludzie i ludziska. Powiedz no drogi Holmsie jakie jest dokladnie cisnienie na chlodnicy oleju...nowicjusz127 pisze:jak swiat długi i szeroki są ludzie,którzy zajmują sie hydrauliką siłową i są w stanie dorobić każdy wąż(Węża)
klucz13 pisze: Niee maa wolności bez krasnolÓdków!!
Niee maa wolności bez krasnolÓdków!!
Parę latek nazad tak to się pisałochera pisze:klucz13 pisze: Niee maa wolności bez krasnolÓdków!!
Niee maa wolności bez krasnolÓdków!!
Czyżbyś został ogrodowym terrorystą i przyłączył się do Garden Gnome Liberationists
Zmowiec w sensie ZOMOwiec...klucz13 pisze: Parę latek nazad tak to się pisałoCo by zmowiec mógł zrozumieć
Tyle to wiem, o samo cisnienie mi chodzilo, ale jak nie wiesz to trudno. No nic wale w kimono, jutro pomysle co z tym fantem zrobic.nowicjusz127 pisze: wystarczająco duże żeby wypompować olej ze skrzyni w ciągu kilku sekund na asfalt.widziałem to już nie raz.olej jest nawet na tylnej szybiechoćbyś zastosował pancerne opaski zaciskowe i tak nie pomoże.
Adamek pisze:Czy gumowy waz przeznaczony do chlodnic wytrzyma jako przedluzka do chlodnicy oleju aftomataW sumie plyny chlodzace zrace tez sa to powinno mnie sie wydaje, ale........zapytac nie zawadzi.
Nooo, było to zamierzenie bardzo przemyslane na ogól w ZOMO były straszne koły ale jak któryś załapał i powiedział innym jak się pisze krosnoludek to matoły wymiękali no bo niby inteligenci a głupsi odemnie to po ch... oni protestują i żal takiego głupola napierdalać z całej siłychera pisze:Zmowiec w sensie ZOMOwiec...?klucz13 pisze: Parę latek nazad tak to się pisałoCo by zmowiec mógł zrozumieć
Ja pamiętam z tamtych czasów ich hasło reklamowe :
"Wstąp do ZOMO zanim ZOMO wstąpi do Ciebie...."
Za trywialneLR_Olek pisze:Adamek pisze:Czy gumowy waz przeznaczony do chlodnic wytrzyma jako przedluzka do chlodnicy oleju aftomataW sumie plyny chlodzace zrace tez sa to powinno mnie sie wydaje, ale........zapytac nie zawadzi.
nie można kupić normalnego węża do automata?
@Olo, jeszcze nie czas na kasztany... A u ciebie jak ten LR zdrutowany, jezdzi czy stoi na parkingu kolo francuza non stopLR_Olek pisze:a później mówia że land rovery sie psują...
Adamek pisze:@Olo, jeszcze nie czas na kasztany... A u ciebie jak ten LR zdrutowany, jezdzi czy stoi na parkingu kolo francuza non stopLR_Olek pisze:a później mówia że land rovery sie psują...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości