Ja tu troszke z odmiennym tematem

Z gory dzieki i pozdrawiam

Moderator: Jerry
po zresetowaniu, jak już wykonasz zamierzony manewr, system wróci do wcześniej zadanej prędkościLeonidas pisze:.... RES na kierownicy wyłącza. Jak dotkniesz hamulca też się wyłącza każdorazowo.....................
santana1 pisze:po zresetowaniu, jak już wykonasz zamierzony manewr, system wróci do wcześniej zadanej prędkościLeonidas pisze:.... RES na kierownicy wyłącza. Jak dotkniesz hamulca też się wyłącza każdorazowo.....................
jeśli ponownie wciśniesz RES(no przynajmniej w Diskaczu tak jest).
jasne że mówi.dla Ciebie powszechna to może być sparciały wężyk podciśnienia,dla mnie np. dziurawy miech.to tylko wierzchołek góry lodowej.Leonidas pisze:A mówi coś słowo "powszechna" ?
suwaczkiem regulujesz stopień podświetlenia zegarów, a tak w ogóle to instrukcja się kłania - w tym modelu z instrukcji obsługi można dowiedzieć się bardzo dużo.konefka pisze:Dzieki za pomocTempomat działa bez rzadnych zarzutów
A i jeszcze jedno do czego slurzy ten suwaczek na manetce od kierunkowskazów
Jest tam narysowany zegar (gorna czesc manetki kierunków).
N2O pisze:suwaczkiem regulujesz stopień podświetlenia zegarów, a tak w ogóle to instrukcja się kłania - w tym modelu z instrukcji obsługi można dowiedzieć się bardzo dużo.konefka pisze:Dzieki za pomocTempomat działa bez rzadnych zarzutów
A i jeszcze jedno do czego slurzy ten suwaczek na manetce od kierunkowskazów
Jest tam narysowany zegar (gorna czesc manetki kierunków).
MR GOOGLE ci pomoże w twym problemie, no chyba ze każdy język poza ojczystym jest ci obcykonefka pisze:No ale instrukcja w jezyku niemieckim , a niemiecki nie jest mi znany w stopniu aby rozumiec co tam napisaneNo ale nic dziekuje bardzo za pomoc i pozdrawiam
![]()
![]()
Leonidas pisze:Jak nie działa to napisz. Jest jedna powszechna usterka. Co za czasy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości