Moderator: Jerry
szympro pisze:Kiedys, mysle ze nie tak dawno, czytalem tutaj topic w ktorym ktos wkleil kilka zdjec progow do LR. W tym samym topicu bylo zdjecie Serii z, jak autor pisal, drewnianymi podkladkami pod progi. A moze to ktos w innym dziale te zdjecia wkleilWiecie o czym mowie? Moze mi ktos ten topic przypomniec, podac linka? Pisalem w wyszukiwarce drew* i zaznaczalem dzial LR ale to nie to. Nie wiem teraz czy to zly dzial czy ja cos zle robie
superLR_Olek pisze:
nie wiemy o czym mówisz? drewniane progi? ocipiałeś?
ale lepszy bambus, tek czy jakas insza cholera? no co z dziurą na kota, w takich progach ?Flor pisze:superLR_Olek pisze:
nie wiemy o czym mówisz? drewniane progi? ocipiałeś?lekkie i nie rdzewieją
tylko trzeba z egzotyka strugać
może i bambus byłby koszernyWąż pisze:ja wiem o co kaman, tylko nie progi a ślizgi na burtach
też wiem tłuku,ale po co psujesz taki wątek?Wąż pisze:ja wiem o co kaman, tylko nie progi a ślizgi na burtach
ale co chcesz wiedziec?szympro pisze:Progi to byl taki skrot myslowy, mialem na mysli slizgi
Wiecie w ktorym to bylo watku? Jakos niedawno chyba go czytalem...
czesław&jarząbek pisze:olo...ty masz progi na wysokości oczu
konusie ty nasz
Na mysli mam ten topic, bylo w nim kilka zdjec aut z zamontowanymi progami i chcialbym sie im jeszcze raz przyjrzec, bo cos tego typu chcialbym do auta zaadaptowac. A ze akurat bylo to w tym topicu gdzie te slizgi, dlatego pytam.LR_Olek pisze:ale co chcesz wiedziec?
bierzesz deche przykrecasz do boku auta i juz.
poza tym nastepnym razem nie myl pojęc, w domu też masz próg na wysokości oczu?
pijany?szympro pisze:Na mysli mam ten topic, bylo w nim kilka zdjec aut z zamontowanymi progami i chcialbym sie im jeszcze raz przyjrzec, bo cos tego typu chcialbym do auta zaadaptowac. A ze akurat bylo to w tym topicu gdzie te slizgi, dlatego pytam.LR_Olek pisze:ale co chcesz wiedziec?
bierzesz deche przykrecasz do boku auta i juz.
poza tym nastepnym razem nie myl pojęc, w domu też masz próg na wysokości oczu?
w pierwszym poscie pisalesszympro pisze:Cos nie potrafie sie wyslowic, tak zeby mnie wszyscy zrozumieliMam na mysli dodatkowe progi, montowane do ramy, jak np
tutaj. Mam nadzieje ze teraz wyrazilem sie jasno i nie bedzie juz wielkich oczu
pozniej bylo ci tłumaczone,ze nie ma drewnianych progów...,tylko moga być ślizgi z boków autaszympro pisze:drewnianymi podkladkami pod progi.
jpi pisze:słuchajta bo nie rozumiem
jest sobie aukcja
http://www.allegro.pl/item688605421.html
zostałem dwa razy wywalony z aukcji, za 3 razem mnie zbanował
co licytować nie można??? dwie stówki chciałem na początek dać
już wiem, napisał że to w formie reklamy jestLR_Olek pisze:jpi pisze:słuchajta bo nie rozumiem
jest sobie aukcja
http://www.allegro.pl/item688605421.html
zostałem dwa razy wywalony z aukcji, za 3 razem mnie zbanował
co licytować nie można??? dwie stówki chciałem na początek dać
a nie mozesz zadzwonic do niego o 1.00 czy tam 2.00 i spytac dlaczego do człona nie możesz ich zlicytowac?
nowicjusz127 pisze:wystarczy przeczytać opis do aukcji i sprawa jasna....można zaoszczedzić na telefonie i spać w nocy jak normalni ludzie....
wystarczy zgłosić jako reklamęnowicjusz127 pisze:wystarczy przeczytać opis do aukcji i sprawa jasna....można zaoszczedzić na telefonie i spać w nocy jak normalni ludzie....
Ja gościa zgłosiłem kilka dni temu, ale widać póki co to za mało.Flor pisze:wystarczy zgłosić jako reklamęnowicjusz127 pisze:wystarczy przeczytać opis do aukcji i sprawa jasna....można zaoszczedzić na telefonie i spać w nocy jak normalni ludzie....i spać spokojnie
Zadnych problemow nie robie, probuje jedynie powiedziec, ze jakis czas temu byl tu watek, w ktorym wspomniana zostala seria ze "szczatkowa" rama i drewnianymi slzgami na bokach. Plus kilka zdjec bodajze Defendera z dospawanymi/dokreconymi, dodatkowymi progami. Potem bylo, ze zle nazwalem slizgi, a potem ze to nie slizgi tylko progi. I jakie progi? I etc. A ja probuje uzyskac link do tego topicu, jesli go ktos pamieta. A Wy tutaj o nazwach i aukcjach dyskutujecieLR_Olek pisze:w pierwszym poscie pisalesszympro pisze:Cos nie potrafie sie wyslowic, tak zeby mnie wszyscy zrozumieliMam na mysli dodatkowe progi, montowane do ramy, jak np
tutaj. Mam nadzieje ze teraz wyrazilem sie jasno i nie bedzie juz wielkich oczupozniej bylo ci tłumaczone,ze nie ma drewnianych progów...,tylko moga być ślizgi z boków autaszympro pisze:drewnianymi podkladkami pod progi.
...teraz gadasz o progach i robisz problem z tego,ze nie wiesz jak to wyglada...
a wiesz jak to wyglada,bo wkleiles linka. poza tym progów sie ie adoptuje,tylko kupuje odpowiednie do auta i montuje.
wiec o co chodzi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość