owiewki
Moderator: Jerry
- leszekku79
-
owiewki
czy drzwi przednie w disco 200 maja te same wymiary w wersji trzy i pięciodrzwiowej ( chodzi mi o to czy owiewki beda w takich samych rozmiarach niezaleznie od wersji nadwozia ) ?
disco 200 tdi 94
Re: owiewki
leszekku79 pisze:czy drzwi przednie w disco 200 maja te same wymiary w wersji trzy i pięciodrzwiowej ( chodzi mi o to czy owiewki beda w takich samych rozmiarach niezaleznie od wersji nadwozia ) ?
tak
Eeeee tma chory , zapomniał dopisać : Jedź załozyć do warkstatuselim pisze:może chory jest ?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
a co miałem oszukiwać?
u spowiedzi karwa byłem, musze bez grzechu żyć

To nie klnijLR_Olek pisze:a co miałem oszukiwać?

andrzej:) pisze:@selim a jak tam dyskoteka...sprawnaco z pompą
slyszalem ze dywaniki mu sie popsuły

nie wiemandrzej:) pisze:znaczy dysko unieruchomione![]()
- leszekku79
-
a na uj owiewki jak syf unieruchomionyleszekku79 pisze:Owiewki zalozone - pasuja .Dziekuje.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Aż mi ten wątek przypomniał, że już dawno chciałem sobie założyć owiewkę - ale tylko na szybę kierowcy.leszekku79 pisze:Owiewki zalozone - pasuja .Dziekuje.
Z tego co widzę na A., to są tylko przyciemniane (zresztą - jednego producenta).
Nie przeszkadzają w widoczności?
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Jak poszerzą słupek to mogą.
A w terenufce często na drogę patrzy się przez boczną szybę
A w terenufce często na drogę patrzy się przez boczną szybę

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...