przepływomierz powietrza- jak sprawdzić czy działa?
Moderator: Jerry
przepływomierz powietrza- jak sprawdzić czy działa?
Witam coś tu cicho to zapytam - co mi tam ,Problem tyczy się disco 1 r92 3,5 V8. Jak sprawdzic domowym sposobem czy na 100% spierdaczył się ten air cóś tam. Objawy by się zgadzały brak mocy pali więcej , obroty do 3,5 tys . po przytkaniu wlotu powietrza jedzie ....ale bo zawsze jest jakieś ale ,czy istnieje sposób chałupniczy sprawdzenia sprawności przepływomierza tak na 200% .................. i czy zle nie interpretuje objawień .
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: przepływomierz powietrza- jak sprawdzić czy działa?
hmm...w temacie objawień to byś musiał zapytanie do komisji beatyfikacyjnej w watykanie złożyć55555 pisze: czy zle nie interpretuje objawień

#noichuj
stawiałem że olo zacznie a guru dziś szybszy............w tym miejscu chcę podziekować za wskazanie własciwej instytucji 

Czesiu...no pomóż panu, bo "w sposób chałupniczy" zrobi sobie krzywdę.
drogi Panie proponuje przejść na ty -mów mi władekle.ma pisze:Czesiu...no pomóż panu, bo "w sposób chałupniczy" zrobi sobie krzywdę.

Wydaje mi się, że jedynie weryfikacja laptopem z oprogramowaniem da odpowiedź. Albo zweryfikować całe auto na inne.
Ja nie pomogę, bo toytoyami pomykam - a Toyki sa nudne i rozleniwiają, wsiadasz, jedziesz, wysiadasz i tak w kółko. Nic mnie nie zmusza do grzebania przy przepływomierzach. 

Za to w razie W trzeba głęboooko sięgać do portfela podobnole.ma pisze:Ja nie pomogę, bo toytoyami pomykam - a Toyki sa nudne i rozleniwiają, wsiadasz, jedziesz, wysiadasz i tak w kółko. Nic mnie nie zmusza do grzebania przy przepływomierzach.

andrzej:) pisze: Za to w razie W trzeba głęboooko sięgać do portfela podobno![]()
Co prawda, to prawda, ale "W razie W"się unika, przekazując auto po 100 kkm nowemu nabywcy

tak wiem i współczuję - nudne i do tego bez charakterule.ma pisze:Wydaje mi się, że jedynie weryfikacja laptopem z oprogramowaniem da odpowiedź. Albo zweryfikować całe auto na inne.Ja nie pomogę, bo toytoyami pomykam - a Toyki sa nudne i rozleniwiają, wsiadasz, jedziesz, wysiadasz i tak w kółko. Nic mnie nie zmusza do grzebania przy przepływomierzach.

Tylko skąd wiadomo, że nadchodzi owo 100kkmle.ma pisze:Co prawda, to prawda, ale "W razie W"się unika, przekazując auto po 100 kkm nowemu nabywcy

z licznika, panie, z licznikaandrzej:) pisze: Tylko skąd wiadomo, że nadchodzi owo 100kkm

Owszem, zdarzają się wpadki ale wybór na alledrogo z młodych roczników jest duży. Zaciski przednie LC120 (stała bolączka) w ASO 2500 PLN, używka'2008 z prawie nowymi klockami w komplecie - 200PLN. Zderzak -400 PLN, Kompletne alu z zimówkami -2000 PLN. Nie zawsze musi być tak drogo.
Ja bym dmuchał i sprawdzał czy przepuszcza 

Większość moich postów mogła powstać pod wpływem używek zatem wyrażają jedynie moją aktualną opinię.
przepuszcza przepuszcza bo jak czyszcze filtr powietrza to dmucham spręzonym powietrzem w rurę wydechową i przechodzi.igor pisze:Ja bym dmuchał i sprawdzał czy przepuszcza
-
-
le.ma pisze:Toyki sa nudne i rozleniwiają, wsiadasz, jedziesz, wysiadasz i tak w kółko.
Nooooo
kolejny siewca legend

Jeszcze wsiadasz i wysiadasz, ale to złego, dobre początki

Tanio nie będzie

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
spokojnie, to jest mechanizm obronny organizmu, który podświadomie wypiera złe doświadczeniapiotr borowiec pisze: Nooooo
kolejny siewca legendmam dwóch kolegów z Toyotami, jedna ma 11lat, druga 5 albo 6 i koledzy szczerze zeznają.
![]()
Jeszcze wsiadasz i wysiadasz, ale to złego, dobre początki![]()
![]()
Tanio nie będzie
unikając tym samym popadnięcia w schizofrenię, a w skrajnych przypadkach paranoidalnych urojeń
stąd na zasadzie autosugestii pielęgnuje się i hołduje tylko pozytywne aspekty bycia tojtojowcem

generalnie efekt niegroźny dla otoczenia i w związku z tym można spokojnie przejść dalej nad tym do rzeczywistości

LR Rendzi stajla 

I dlatego po 100tys km trzeba się pozbyć.le.ma pisze:(...)Zaciski przednie LC120 (stała bolączka) w ASO 2500 PLN, używka'2008 z prawie nowymi klockami w komplecie - 200PLN(...)
Prawie nowe klocki....
Prawie dobre piwo....
Prawie nieużywane prezerwatywy....
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
dobra pierdu pierdu poszło teraz do rzeczy jak ten syf zdiagnozować?
podmienic na inny działający i sprawdzić co się stanie 

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
at y myślisz że okoliczne poznańskie nyrole (czyt. Skąpcy) mają vejt'y?
gdyby miał taką możliwość nie truł bym się z wami 

podjedz do Molińskiego na warsztat , w tamtym miesiącu widziałem tam ze dwa rozgrzebane
a dupa tam ....
a dupa tam ....
dzwoniłem ni uja ni mają nic- te ludziska a słyszałem że od dżaguarów pasują -to możliwe?
nie mam pojęcia , ja też sknera jestem i jezdze dyzlem 

a dupa tam ....
a dupa tam ....
ale ktoś w wielkopolsce musi miec wiejta , dogadaj sie z takowym , podjedz i podmiencie na dzień lub dwa .........
a dupa tam ....
a dupa tam ....
no tak teraz patrzę żeś ty krakus - poznaniak z krakusem drut wymyślili przy walce o złotówkęsbielak pisze:nie mam pojęcia , ja też sknera jestem i jezdze dyzlem

masz prawo do własnego zdania-inni maja prawo mieć je w d.u.p.i.e
wiem , moja gorsza połowa jest z pyrlandi 

a dupa tam ....
a dupa tam ....