wg manuala wygląda na to, że to ERR722 - bo ERR6600 to prawdopodobnie do D3 - pewnie Czesław albo Olo - ale ktoś może jeszcze wie ?
i nie kasztanić mi tu o limicie karty kredytowej proszę

Moderator: Jerry
emkg pisze:Czesław albo Olo - ale ktoś może jeszcze wie ?
jakbym to wiedział ...czesław&jarząbek pisze:co trzeba zrobić żeby zakatować wtryskiwacze w benzynowym silniku?
jak na razie to nie dedukcja - to określanie cen podzespołównowicjusz127 pisze:któż tak dedukuje?
kurde - staram się określić max kwotę kosztu więc biorę pod uwagę wszystkie możliwości - coby potem zaskoczenia nie było - "bo to, panie, wtryskiwacze trzeba było wymienić i dlatego cena taka ..."nowicjusz127 pisze:i na jakich przesłankach opiera swoje rozumowanie?
a i owszem - ale komputer instalacji gazowej bierze dane z komputera od wtrysku benzyny - więc jeżeli się rozjechała benzyna - a tak niestety jest - to najpierw trzeba by wykluczyć pady i wyregulować wtrysk benzyny ? ale ja się nie znamhpx4000 pisze:Tylko spalanie gazu nijak się ma do wtryskiwaczy paliwa… może łatwiej pojechać do gazownika i wyregulować instalacje?
no właśnie niestety sprawdziłemgostcomp pisze:sprawdź najpierw ile ci pali na benzynie
filtr powietrza i świece to kwoty śladowe więc pomijam je - próbując przygotować psychikę i budżet na większe (jeśli konieczne ) wydatki.emkg pisze: kurde - staram się określić max kwotę kosztu
i zapadła niezręczna ciszaczesław&jarząbek pisze:a filtr powietrza kiedykolwiek zmieniałeś?
mistrzowie klawiatury - JA czasem muszę popracować, nie pilnuję ekranu na wciąż - w pakiecie startowym były płyny i filtryWąż pisze:i zapadła niezręczna cisza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości