FTC5258G a FRC8220G (uszczelniacz wałka atak. disco I) - wychodzi, że to niby to samo, ale dwie różne referencje, jaka jest różnica ? strasznie chciałbym wiedzieć, więc proszę mistrzów o rozwiązanie tej zagwozdki...
pozdro
czym się różni wróbelek ?
Moderator: Jerry
-
-
Re: czym się różni wróbelek ?
jeden przypisany jest do defendera, a drugi do freelandera,disco I;II
bierz ten grubszy
bierz ten grubszy
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
-
Re: czym się różni wróbelek ?
było tak:gri74 pisze:jeden przypisany jest do defendera, a drugi do freelandera,disco I;II
bierz ten grubszy
kupiłem sobie simering FTC a nawet dwa , bo jeden poszedł do działu przydajsów od razu na zaś, spocony stary uszczelniacz został wymieniony przez mechanika i wio. Po powrocie z Rumuni zobaczyłem , ze uszczelniacz leje więc postanowiłem go wymienić na ten drugi z przydajsów co to miałem w odwodzie - więc na kanał , czyszczonko, odkręcanko i jakiesz było moje zdziwienie gdy na bezczela badziewnym śrubokrętem wytargałem z marszu uszczelniacz z dziury w taki sposób, że kutas sie nawet nie zmaltretował i po wyczyszczeniu mógłbym go wtrynić komuś jako nowy (taki dżołk ofkors), dobra mówie se pewnie jakiś wadliwy czy coś i za mała średnica na zewnątrz, zaaplikowałem następny - 100km i dokładnie to samo. Już se kupiłem FRC i go zapodam ale nurtuje mnie zagadnienie bo mosty te same a simeringi różne, cóż tera to bede miał prawie defa...

.... musi def lepszy