Mosty benzyna vs diesel.
Moderator: Jerry
Mosty benzyna vs diesel.
Czy mosty z modeli benzynowych i diesla sa takie same?
Zapytuje dlatego, ze na oku u niemca jest za dosc rozsadne pieniadze disco z silnikiem 3.9 (chyba) benzynowym do wziecia za mam wrazenie dobre pieniadze (jakies 700 ojro). Angol, co mial pozar pod maska. Oczywiscie silnik i elektryka do wywalenia, nie wiem co ze skrzynia (automat), natomiast auto stoi na jakims wysokim zawiasie (sprezyny jasnoniebieskie - dobinsons?), amory chyba procompa, kola alu z oponami MT w bdb stanie, generalnie wyglada dosc bojowo. Zastanawiam sie ile z tego auta da sie zostawic na czesci do 300 tdi.
Zapytuje dlatego, ze na oku u niemca jest za dosc rozsadne pieniadze disco z silnikiem 3.9 (chyba) benzynowym do wziecia za mam wrazenie dobre pieniadze (jakies 700 ojro). Angol, co mial pozar pod maska. Oczywiscie silnik i elektryka do wywalenia, nie wiem co ze skrzynia (automat), natomiast auto stoi na jakims wysokim zawiasie (sprezyny jasnoniebieskie - dobinsons?), amory chyba procompa, kola alu z oponami MT w bdb stanie, generalnie wyglada dosc bojowo. Zastanawiam sie ile z tego auta da sie zostawic na czesci do 300 tdi.
Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 12:12 pm przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Kapec, disco 300TDi '97,
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Mosty benzyna vs diesel.
Kolor Dobinsona jest można rzec szmaragdowy. 

Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
Sprawdziłem u jubilera. Rzeczywiście turkusowy.kapec pisze:No dobra. Turkusowy.

Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
sprawdzales tez jak stoi na giełdzie kurs turkusowego?alfik pisze:Sprawdziłem u jubilera. Rzeczywiście turkusowy.kapec pisze:No dobra. Turkusowy.