90 z 88r
Moderator: Jerry
90 z 88r
witam wszystkich,
jestem tu nowy i zastanawiam sie nad zakupem 90. jest ona z 88r sprowadzona jakieś 2 tyg temu, po wymianie sierżanta i wału (dzeki dla bartaka za cześci) silnik 200, przednia grodź w dobrym stanie rama jak narazie nie ma dziur ale tylna część była spawana , ranty drzwi jeszcze się trzymają ale do małej naprawy. auto stoi u mnie w garażu, przejechałem się nim kilka km. strasznie głośno:) reduktor przy tych mrozach ciężko było włączyć ale po kilku km juz bylo lepiej. i moje pytanie może banalne ale na co jeszcze można zwrócić uwage by nie trafić na jakąś minę? a może jest ktoś z woj. lubelskiego trasa siedlce- terespol, co mógłby wpaść i ocenić swoim fachowym okiem? nie mogę pojechać na żadna stacje diagnostyczną bo jeszcze nie ma dok na te autko. do tej pory jeździłem honda i nie mam żadnego porównania co do samochodów z ramą. byłbym wdzieczny za jakieś info, dzieki.
jestem tu nowy i zastanawiam sie nad zakupem 90. jest ona z 88r sprowadzona jakieś 2 tyg temu, po wymianie sierżanta i wału (dzeki dla bartaka za cześci) silnik 200, przednia grodź w dobrym stanie rama jak narazie nie ma dziur ale tylna część była spawana , ranty drzwi jeszcze się trzymają ale do małej naprawy. auto stoi u mnie w garażu, przejechałem się nim kilka km. strasznie głośno:) reduktor przy tych mrozach ciężko było włączyć ale po kilku km juz bylo lepiej. i moje pytanie może banalne ale na co jeszcze można zwrócić uwage by nie trafić na jakąś minę? a może jest ktoś z woj. lubelskiego trasa siedlce- terespol, co mógłby wpaść i ocenić swoim fachowym okiem? nie mogę pojechać na żadna stacje diagnostyczną bo jeszcze nie ma dok na te autko. do tej pory jeździłem honda i nie mam żadnego porównania co do samochodów z ramą. byłbym wdzieczny za jakieś info, dzieki.
Re: 90 z 88r
Przecież już ci pisałem że za taki hajs to nie ma co się zastanawiać
. Jak nie chcesz to daj znaka to się znajdzie chętny 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Pepek pisze:Przecież już ci pisałem że za taki hajs to nie ma co się zastanawiać. Jak nie chcesz to daj znaka to się znajdzie chętny
za ile piniondzuf ten strucel?
15 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

Widać że chłopak nie tak sobie wyobrażał swojego wymarzonego Landka . Wygląda na fajną sztukę więc może ktoś by ją przejął o twardszej psychice 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
-
-
mało miejsca jak dla mnie
i psycha już nie ta, szybciej w panike wpadam 

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
10 mogę dać, więcej przekracza mój budżet 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 

rafi 109 pisze:olek , i tak nie kupisz![]()
![]()
ale może ja ?

a skunt wi?
a dzie widac ten wus

widac go u mnie w garazu nie ma go na zadnej stronie, chcial 15 ale potargowalem i jeszcze z ceny zbilem
oczywiscie ten czlowiek nie zna sie 9 to tak jak ja) hehe poprostu prowadzi dzialalnosc godspodarcza sprzedaz aut. ma jeszcze nowego Range Rovera ale to jak na moja kieszen zbnyt drogie autko. a ten klekocik pali na dotyk i nie wyglada na zbyt zniszczonego. prawdopodobnie nie dawno bylo sprzeglo zmieniane bo ta pompka przy skrzyni wyglada jak nowka. mial kilka nie dzialajacych detali ale juz wszystko zrobione tzn prawie wszystko 

i tak zostanie na zawszeSZPANER_ pisze: mial kilka nie dzialajacych detali ale juz wszystko zrobione tzn prawie wszystko

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
a moze z łaski swojej uzupełnij podpis skad jestes ...SZPANER_ pisze:widac go u mnie w garazu nie ma go na zadnej stronie, chcial 15 ale potargowalem i jeszcze z ceny zbilemoczywiscie ten czlowiek nie zna sie 9 to tak jak ja) hehe poprostu prowadzi dzialalnosc godspodarcza sprzedaz aut. ma jeszcze nowego Range Rovera ale to jak na moja kieszen zbnyt drogie autko. a ten klekocik pali na dotyk i nie wyglada na zbyt zniszczonego. prawdopodobnie nie dawno bylo sprzeglo zmieniane bo ta pompka przy skrzyni wyglada jak nowka. mial kilka nie dzialajacych detali ale juz wszystko zrobione tzn prawie wszystko
i takie tam drobiazgi ...
woj Lubelskie kilka km od wiekszej miejscowości na mapie jak Siedlce. to moja pierwsza przygoda z autem terenowym, jak narazie to przegladam forum i zglebiam tajniki tego pojazdu
Pepek jako pierwszy zobaczyl foto (sorry ze na tel ale aparat mam uszkodzony) pierwsze to pisalem do niego z innego forum dopiero pozniej trafilem tutaj i coraz bardziej mi sie te autko podoba:)
ja bede byc moze w siedlcach po swietach
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
to sie spiszemy a z której strony bedziesz jechal od wawy czy lublina?
SZPANER_ pisze:to sie spiszemy a z której strony bedziesz jechal od wawy czy lublina?
te ....no chyba gdansk nie jest z kierunku lublina ....

nie spojrzalem na lokalizacje dopiero jak wyslalem sorki