chyba troszke inna awaria...
Moderator: Jerry
chyba troszke inna awaria...
jak w temacie... zepsułem to co zwykle, zafundowałem dziecku karuzele na śniegu ciekawe ile bilet mnie będzie kosztować....
WIec tak: lewy przód się kręci luźno i terkoce... a prawy sie kręci też jakby na hamulcu... czy to już koniec srutraka? bo przy jednej półosi/przegubie to chyba dobra strona powinna być zablokowana na biegu...?
WIec tak: lewy przód się kręci luźno i terkoce... a prawy sie kręci też jakby na hamulcu... czy to już koniec srutraka? bo przy jednej półosi/przegubie to chyba dobra strona powinna być zablokowana na biegu...?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: chyba troszke inna awaria...
cyt: ch...ja sie znacie na prowadzeniu rakiety!
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
morze to jest dla marynarzy podobno... pisz czy coś więcej niż zwykle, no i jak to było z tym przerobieniem wnętrzności na 24 frezy? w Famurze czy gdzie?
bredfan: rakieta to rakieta... jest nie do opanowania, a awarie napędu w dwusecie to ino brazylijski serial... ciągle to samo
znaczy się psuja taka jednaLR_Olek pisze:co za psucz

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
a tam psuja od razu, przerażające jest to że to się zaczyna psuć na ATkach
mYślałem że będzie jakaś szybka diagnoza dr Hausa... ale On się tera zdrowo odżywia, wcześnie chodzi spać chyba... golfa Bamberasowego mi chciał opylić ... ciekawe czy za zgoda właścicela ?

mYślałem że będzie jakaś szybka diagnoza dr Hausa... ale On się tera zdrowo odżywia, wcześnie chodzi spać chyba... golfa Bamberasowego mi chciał opylić ... ciekawe czy za zgoda właścicela ?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
szybka diagnoza jest taka, że albo coś źle składacie uparcie przeoczając jakąś bube, albo problem leży w...oprogramowaniu sterownika.

#noichuj
albo kierownika....
...chyba?
...chyba?

a tam już źle składacie, będe składać u Ciebie jak dasz gwarancje roczną
to idzie po prostu zgodnie z ruchem wskazówek zegara, były ostatnio 2 lewe, w piatek prawy przód, a dziś prawy tył... pamietasz kto namówił mnie na komplet srutraków 10 frezowych??
no, tera się musze z tym męczyć...

no, tera się musze z tym męczyć...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
przecież nie wymagam dużo.... ashrofty daja na pięć lat... daj mi na 1 impreze... 

Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 9:35 pm przez melon76, łącznie zmieniany 1 raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
na żaden produkt ashcrofta nie dam nikomu gwarancji dłuższej niż siedem minut.

#noichuj
dobra, z innej beczki, masz jakiś rozrusznik może w magazynie? bo bez żadnych objawów wcześniejszych dziś odmówił mi wspólpracy... jakby chiał powiedzieć: njei jedź tam znowu... bo coś rozpiepszysz....
cały dzień auta nie gasiłem nawet zmiane gumy w lesie na odpalonym zaliczyłem ale jest to uciążliwe więc zakupiłbym jak masz...
cały dzień auta nie gasiłem nawet zmiane gumy w lesie na odpalonym zaliczyłem ale jest to uciążliwe więc zakupiłbym jak masz...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
quarwa, ale się branzlujecie publicznie, tak bez jadu
niedziela, nudy... dopierdolił.y jeden drugiemu i byłby wontek na zylion stron 

melon76 pisze:dobra, z innej beczki, masz jakiś rozrusznik może w magazynie? bo bez żadnych objawów wcześniejszych dziś odmówił mi wspólpracy... jakby chiał powiedzieć: njei jedź tam znowu... bo coś rozpiepszysz....
wytargaj go z wozu
wyslij na wlasny koszt do mnie
zaplac mi za naprawe
zaplac za ponowna wysylke dobrego-zregenerowanego do siebie spowrotem
zamontuj

p.s. w tydzien sie obrobimy
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
idz se zobacz czy ci w układzie chłodzenia nie gyrglujeJekke pisze:quarwa, ale się branzlujecie publicznie, tak bez jaduniedziela, nudy... dopierdolił.y jeden drugiemu i byłby wontek na zylion stron

#noichuj
świeżo dolany zielony płyn- nie gulga:)czesław&jarząbek pisze:idz se zobacz czy ci w układzie chłodzenia nie gyrglujeJekke pisze:quarwa, ale się branzlujecie publicznie, tak bez jaduniedziela, nudy... dopierdolił.y jeden drugiemu i byłby wontek na zylion stron

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ziew
bez jadu
idę se Keeanu Reves'a pooglądać

bez jadu

idę se Keeanu Reves'a pooglądać
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jak ci brak emocji to przyjedz mi zablokować miejsce parkingowe jak wracam wieczorem do domu...

#noichuj
w superPatrolsuper nic nie grygluje to tylko posiadacze innych marek sieja propagandę z zazdrości i zawiści 

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

o cześć Kubuś, jak tam na nowym mieszkanku?kuba500 pisze:w superPatrolsuper nic nie grygluje to tylko posiadacze innych marek sieja propagandę z zazdrości i zawiści