szukam informacji na temat dostępności części zaznaczonej na fotce

tzn. czy można samo to mocowanie gdzieś kupić?, bo w microcat jest to część obudowy, tutaj też
http://www.brit-car.co.uk/product.php?x ... &xSec=5497
Moderator: Jerry
łożysko mam nadzieje jest ok, ale jedno "ucho" z otworem na śrubę jest ułamane, myślałem że to można ściągnąć i założyć noweLR_Olek pisze: lozysko ci sie rozlecialo?
wiem o czym pisałeś, odnośnie tego napisałem tylko, że podobnie jak u Ciebie jest luz na łożysku,LR_Olek pisze:te
ale ja pisalem o zjadaniu paska pk,a nie paska rozrzadu ...
moze byc tak:tedi73 pisze:w obydwu numerach występuje genuin i zamiennik, nie chodzi mi o różnicę miedzy oryginałem i zamiennikiem,
tylko czym się różnią te oryginalne o innych numerach katalogowych,
nie ma tam żadnej wzmianki o VIN itp., obydwa są do tego samego motoru i w tych samych rocznikach
gosc pisze:jest to razem z obudowa , chyba ze zadzwonisz do solihull i poprosisz o sama piaste
SzczesnyLR pisze:gosc pisze:jest to razem z obudowa , chyba ze zadzwonisz do solihull i poprosisz o sama piaste
chyba że zadzwonisz do Polski i wymienią łożysko
problem jest z piasta a nie lozyskiemSzczesnyLR pisze:gosc pisze:jest to razem z obudowa , chyba ze zadzwonisz do solihull i poprosisz o sama piaste
chyba że zadzwonisz do Polski i wymienią łożysko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość