Oto fachowa porada w starym numerze LRM bodajże z 98r

musiałem wkleić bo byście nie uwierzyli na słowo

ale uwaga wszelcy naśladowcy, Angole robili to: 2010-1998 to nam daje 12 lat temu

Moderator: Jerry
piotr borowiec pisze:ale on coś na przed ostatnim zdjęciu na drążek paluchem brytolskim wskazujeto mi wygląda na przerabianie europejczyka
![]()
dałbyś wiare?
Nie kumam tylko po co? Przecież w GB samochody tańsze są, chyba że jestem w mylnym błędzie
Może i europejskie są tańsze, ale nie sadzę, by były powszechnie dostępne, bo kto by ściągał wyspiarskie LR żeby je u nas przerabiać.Prorok78 pisze:piotr borowiec pisze:ale on coś na przed ostatnim zdjęciu na drążek paluchem brytolskim wskazujeto mi wygląda na przerabianie europejczyka
![]()
dałbyś wiare?
Nie kumam tylko po co? Przecież w GB samochody tańsze są, chyba że jestem w mylnym błędzie
Jestes w bledzieBardzo mylnym...
- gdybys przeczytal tekst a nie tylko obrazki ogladal to bys wiedzial...
To jest przerobka europejczyka na anglika... po co
- ano po to ze w angli auta europejskie sa znacznie tansze od wersji wyspiarskich... tyle ze oni wyceniaja taka przekladke na prawie 3000 funtow... to jakies 15 tys zl mniej wiecej... i na nowych czesciach..
Czyli ich są tańsze u nas, a nasze są tańsze u nich? Skoro mogę kupić RHD w Anglii za ok. 60% ceny LHD (edit: strzelałem tą różnicę) u nas to mogę też pewnie kupić LHD w Anglii za 40% ceny (edit: tą różnicę też strzelałem dla poglądu problemu) u nasProrok78 pisze: W Anglii auta europejskie są znacznie tańsze od wersji wyspiarskich...
ja temat znam z irlandii. i z wlasnego doswiadczenia ze tak powiemnowicjusz127 pisze:prorok jestes w błedzie.wejdź sobie na autotrade.co.uk i poszukaj aut LHD ok 30 procent droższe niż RHD
Prorok gdybyś mniej poważnie podchodził do tematuProrok78 pisze:Jestes w bledzieBardzo mylnym...
- gdybys przeczytal tekst a nie tylko obrazki ogladal to bys wiedzial...
To jest przerobka europejczyka na anglika... po co
- ano po to ze w angli auta europejskie sa znacznie tansze od wersji wyspiarskich... tyle ze oni wyceniaja taka przekladke na prawie 3000 funtow... to jakies 15 tys zl mniej wiecej... i na nowych czesciach..
Co nie zmienia faktu, że od 13 lat kupują u nas LHD zawożą do siebie i przekładają na RHD, żeby potem nam je sprzedać do przełożenia na LHD i ponownie odkupić...piotr borowiec pisze: Prorok gdybyś mniej poważnie podchodził do tematuto byś wiedzia...
że to taki tylko żarcik i odpowiedź na pytanie kolegi "...czy ktoś na wyspach przekłada z lewej na prawą..." chłopie wyluzuj gazetka ma 13 (TRZYNAŚCIE) lat
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość