chłodnica do defendera przeprawówka
Moderator: Jerry
chłodnica do defendera przeprawówka
od czego zapodać chłodnice z wentylatorem na tył do defektera? mam od VW LT + wentylator od jakiejś renówki i na czasówkach potrafi się zagrzać
Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star
Re: chłodnica do defendera przeprawówka
a czemu masz ja z tylu?syll pisze:od czego zapodać chłodnice z wentylatorem na tył do defektera? mam od VW LT + wentylator od jakiejś renówki i na czasówkach potrafi się zagrzać
a w ogole wklej fote tej wydumki swej ...
a dodatkowa pompa wody jest?
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

dodatkowej pompy nie ma, a chłodnica jest z tyłu bo po pierwszym rajdzie posiekałem wentylator w lagrze, który następnie przebił chłodnice.

tego typu patenty były już na forum omawiane, poszukaj w działach technicznych oraz suzuce i nissanie.
prawdopodobnie pompa nie jest w stanie wydolić zwłaszcza, że pojemność układu znacznie wzrosła, a i chłodnica jest wyżej.
prawdopodobnie pompa nie jest w stanie wydolić zwłaszcza, że pojemność układu znacznie wzrosła, a i chłodnica jest wyżej.
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 

hmmm
znam rozne defy i robily one dziwne rzeczy i maja silnik z przodu i chlodnice z przodu i nic im nie siekalo sie
znam rozne defy i robily one dziwne rzeczy i maja silnik z przodu i chlodnice z przodu i nic im nie siekalo sie
ciągnąc się przez lagro sięgające maski nie sposub zabezpieczyć chłodnice i wentylator przed dostaniem się do nich błota a łopatka wentylatora uderzająca w taką maź łamie się cwiczylem to najlepszym sposobem jest chyba chłodnica na tyłLR_Olek pisze:hmmm
syll pisze:ciągnąc się przez lagro sięgające maski nie sposub zabezpieczyć chłodnice i wentylator przed dostaniem się do nich błota a łopatka wentylatora uderzająca w taką maź łamie się cwiczylem to najlepszym sposobem jest chyba chłodnica na tyłLR_Olek pisze:hmmm
a to ciekawe...
ten ma chlodnice gdzie trzeba

mój też mial na początku tam gdzie trzeba ale teren zweryfikował jej położenie
zaproponuj mu żeby przeciągnełoł się tym samym śladem jeszcze z dzięsięc samochodów i wtedy on sie przeciągnie jak już błotko nabierze masłowatej konsystencji z odrobiną wody na wieszku w której pływają wszystkie lżejsze od niej badziestwa i nie będzie już swoim grilem przepychał całych kęp trawy tylko całe lagro zacznie wpływać we wszystkie miejsca które są poniżej poziomu lustra wody. A taka sytuacja że jesteś którymś z kolej aute do pieczątki zdarza się bardzo często.
ale dzięki za odpowieć
zaproponuj mu żeby przeciągnełoł się tym samym śladem jeszcze z dzięsięc samochodów i wtedy on sie przeciągnie jak już błotko nabierze masłowatej konsystencji z odrobiną wody na wieszku w której pływają wszystkie lżejsze od niej badziestwa i nie będzie już swoim grilem przepychał całych kęp trawy tylko całe lagro zacznie wpływać we wszystkie miejsca które są poniżej poziomu lustra wody. A taka sytuacja że jesteś którymś z kolej aute do pieczątki zdarza się bardzo często.
ale dzięki za odpowieć
zaufaj mi, to auto robilo takie rzeczy ze nie masz pojecia i nic mu sie nie stalo ...

dostajesz za reklamę zniżki u MoliegoLR_Olek pisze:zaufaj mi, to auto robilo takie rzeczy ze nie masz pojecia i nic mu sie nie stalo ...

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
sbielak pisze:dostajesz za reklamę zniżki u MoliegoLR_Olek pisze:zaufaj mi, to auto robilo takie rzeczy ze nie masz pojecia i nic mu sie nie stalo ...
![]()

jaki tam masz silnik?
Syllu skontaktuj się z Czayą, w Brodnicy mają fajną wydumkę - można by coś ściągnąć jeżeli chodzi o chłodzenie
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
silnik mam trzysete
o z czają to dobry pomysł mi podsunełeś dzięx
o z czają to dobry pomysł mi podsunełeś dzięx
a nie łatwiej będzie zrobić sobie na zamówienie, wymiary sobie dopasujesz i będzie cacy, a nie jakaś łatacka z VWsyll pisze:od czego zapodać chłodnice z wentylatorem na tył do defektera? mam od VW LT + wentylator od jakiejś renówki i na czasówkach potrafi się zagrzać
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!