Wysyp defów
Moderator: Jerry
Wysyp defów
Na niemieckim scucie znalazłem ogromną ilość wystawionych defenderów.Praktycznie za 8 do 9 kojro można kupić 90,110 lub 130 z 300 z końca produkcji. Aż się podnieciłem.
trzyseta jedna , dwa mechaniki
Re: Wysyp defów
ginawa pisze:Na niemieckim scucie znalazłem ogromną ilość wystawionych defenderów.Praktycznie za 8 do 9 kojro można kupić 90,110 lub 130 z 300 z końca produkcji. Aż się podnieciłem.
no i ?

No że szuka defa na godzinki bo mu bryknął 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Mam na myśli to że nie codzennie trafia się ich tyle od prywatnego właściciela,zarejestrowanych i za w miarę rozsądne pieniądze.
Ciekawe o czym to świadczyginawa pisze:Mam na myśli to że nie codzennie trafia się ich tyle od prywatnego właściciela,zarejestrowanych i za w miarę rozsądne pieniądze.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
freelanderow tez jest duzo i tanio
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
aż się podniecił, czytaj ze zrozumieniemLR_Olek pisze:ginawa pisze:Na niemieckim scucie znalazłem ogromną ilość wystawionych defenderów.Praktycznie za 8 do 9 kojro można kupić 90,110 lub 130 z 300 z końca produkcji. Aż się podnieciłem.
no i ?![]()

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Spora część z nich jest w wersji osobowej więc zapewne wchodzi wyższy podatek dodatkowo D2 też dodatkowy podatek.
eeeeeee?ginawa pisze:Spora część z nich jest w wersji osobowej więc zapewne wchodzi wyższy podatek dodatkowo D2 też dodatkowy podatek.
idąc Twoim tokiem myślowym teraz powinno byćLR_Olek pisze:eeeeeee?ginawa pisze:Spora część z nich jest w wersji osobowej więc zapewne wchodzi wyższy podatek dodatkowo D2 też dodatkowy podatek.
iiiiiiii?

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
ooooooo!jpi pisze:idąc Twoim tokiem myślowym teraz powinno byćLR_Olek pisze:eeeeeee?ginawa pisze:Spora część z nich jest w wersji osobowej więc zapewne wchodzi wyższy podatek dodatkowo D2 też dodatkowy podatek.
iiiiiiii?
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
dupa tam ooo, jakby Szanowny Kolega ruszył szarymi komórkami to by durnych odpowiedzi nie udzielałColicab pisze: ooooooo!

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
jpi pisze:dupa tam ooo, jakby Szanowny Kolega ruszył szarymi komórkami to by durnych odpowiedzi nie udzielałColicab pisze: ooooooo!
moze tez sie podniecil?

podniecająca to może była ta niunia przy czarnym classicu, ale żeby się od razu normalnym defem z jakiegoś hansowego ibeja podniecaćLR_Olek pisze:jpi pisze:dupa tam ooo, jakby Szanowny Kolega ruszył szarymi komórkami to by durnych odpowiedzi nie udzielałColicab pisze: ooooooo!
moze tez sie podniecil?

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
gdy kilka lat temu kupowałem disco to szukałem go ponad cztery miesiące.gdy zaczęłem głośno myśleć o parce to podane na tacy.
ginawa pisze:gdy kilka lat temu kupowałem disco to szukałem go ponad cztery miesiące.gdy zaczęłem głośno myśleć o parce to podane na tacy.
w 3/4 tyrane przez Turasów i Włochów

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
jarek masz jakies uprzedzenia do samochodow z zagranicy

a broń Boże, holenderskie są np. baardzo przestronnegruszkin pisze:jarek masz jakies uprzedzenia do samochodow z zagranicy![]()

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
przestrzen bagazowa wzrasta o wielkosc zlozonego materaca 80x 160 

mowie o kupnie od właściciela,mieszkającego min 600km.od granicy albo i dalej zarejestrowanego auta i przyjechaniu na jego numerach do PL oczywiście na kołach. Proste.
A można takginawa pisze:mowie o kupnie od właściciela,mieszkającego min 600km.od granicy albo i dalej zarejestrowanego auta i przyjechaniu na jego numerach do PL oczywiście na kołach. Proste.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
od strony znalezienia auta i właściciela jest to trudne,od strony formalnej nie wiem,płaciłem,tankowałem i jazda do domu.
iiii co dalejginawa pisze:od strony znalezienia auta i właściciela jest to trudne,od strony formalnej nie wiem,płaciłem,tankowałem i jazda do domu.