Polibusze
Moderator: Jerry
Polibusze
Wymienilem wahacze dzisiaj na giete - przod/tyl. Jade na wykrzyz - makabra w cholere gorzej niz bylo. Nawet sprezyny nie wychodza. Zalozylem nowe busze gumowe czarne. Stare wytrzymaly nascie lat, wiec wzialem znowu gume oryginal LR. przed zalozeniem wahaczy tylnych na samych amorch most schodzil ladnie nisko. Po zalozeniu - dupa sztywne wszystko. Jedzie sie dobrze, nie nosi ani nic. Czy to mozliwe ze az taka roznica miedzy starymi/nowymi gumami? Jak wrzuce polibusze poprawi sie wyraznie czy szukac przyczyny gdzie indziej?
Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Re: Polibusze
może kiepskie górki wybrałeś do tych wykrzyży
u mnie przy polibuszach super-pro i na łorydzinalnych wahaczach sprężynki pięknie wypadały , tak średnio co pół kilometra autko na hilfcie w górę i sprężynki na miejsce .

u mnie przy polibuszach super-pro i na łorydzinalnych wahaczach sprężynki pięknie wypadały , tak średnio co pół kilometra autko na hilfcie w górę i sprężynki na miejsce .
SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
Ja mam dyslokatory wiec luz, problem taki ze juz nie chca wypadac, a powinny - i to jeszcze bardziej ... karwa pojecia nie mam o co biega

wykrzyże są dobre dla małolatów 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

...tak se tlumacz 
Karwa wyczailem co jest. Nie mam foty niestety, ale przy grubych, gietych wahaczach, koncowka wahacza opiera sie o pozioma poprzeczke mocowania przy moscie. Trzeba to podciac katowka lekko w pólkole lub za wczasu zamawiac podwojnie lamane wahacze.

Karwa wyczailem co jest. Nie mam foty niestety, ale przy grubych, gietych wahaczach, koncowka wahacza opiera sie o pozioma poprzeczke mocowania przy moscie. Trzeba to podciac katowka lekko w pólkole lub za wczasu zamawiac podwojnie lamane wahacze.
dobra wymówka to podstawaTroy pisze:...tak se tlumacz![]()

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos