leje ktoś to systematycznie do baku?
I drugie pytanie do ludzi, którzy mają jakieś pojęcie o Td5 i tym paliwie (bo ja ni mam ani o jednym ani o drugim) jakie będą skutki jeżdżenia na tym przez dłuższy czas?

Moderator: Jerry
Tak leję od początku, 1,5 roku?? Na WE09 było czućkosa20 pisze:tak z ciekawości zapytam:
leje ktoś to systematycznie do baku?
I drugie pytanie do ludzi, którzy mają jakieś pojęcie o Td5 i tym paliwie (bo ja ni mam ani o jednym ani o drugim) jakie będą skutki jeżdżenia na tym przez dłuższy czas?
tak, właśnie chcę zrealizować swoje marzenieAdamek pisze:Chcecie miec jezdzace smarzalnie frytek?
frytki - to jak zapylasz na kujawskim z pierwszego tłoczeniaAdamek pisze:Chcecie miec jezdzace smarzalnie frytek?
a jak to się ma do biodiesla?Mikado pisze:ja tankowałem na tesco i nic się nie stało, bo....
tesco ma to samo paliwo co na orlenie pb95
A to przepraszam. A zapach plackow ziemniaczanych to jaki olej generujebrodafidela pisze:frytki - to jak zapylasz na kujawskim z pierwszego tłoczeniaAdamek pisze:Chcecie miec jezdzace smarzalnie frytek?
kosa20 pisze:a jak to się ma do biodiesla?Mikado pisze:ja tankowałem na tesco i nic się nie stało, bo....
tesco ma to samo paliwo co na orlenie pb95
takbrodafidela pisze:To sie też podłączę, bo mi w tesco za zakupy ciągle dajo rabat na ichniejsze paliwo.. ino sie tego boje nalać do tydypińc. tankował to ktoś ? Je to bio czy jakasik inna cholera ?
na ichniejszej stronie to paliwo jest oznaczone jako ON, to nie ma prawa być "bio" z tego co kiedyś czytałem. Ale nigdy nie tankowałem w supermarketowej stacji, więc o jakości się nie wypowiadam.brodafidela pisze:To sie też podłączę, bo mi w tesco za zakupy ciągle dajo rabat na ichniejsze paliwo.. ino sie tego boje nalać do tydypińc. tankował to ktoś ? Je to bio czy jakasik inna cholera ?
eeee, wydawało mi się, że pisałeś o Pb95, stąd pytałem jak to się ma do biodieslaMikado pisze:na tesco jest zwykły ON toż napisałem że to jest to samo co orlenowski ON
to już mam jasność w temacieczesław&jarząbek pisze:to ja sobie wciągne na stan magazynowy w pompy paliwa td5 w asortymencie i pompowtryski...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość