wisco-elektryk

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

leszek torbicki

wisco-elektryk

Post autor: leszek torbicki » pn lip 12, 2010 3:17 pm

mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była

ginawa

Re: wisco-elektryk

Post autor: ginawa » pn lip 12, 2010 5:05 pm

ciekaw jestem co się załączy w czterogodzinnym korku na autobanie przy temperaturze 60 stopni w słońcu.
trzyseta jedna , dwa mechaniki

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » pn lip 12, 2010 6:51 pm

leszek torbicki pisze:mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była

dziwne... wisko bardzo rzadko sie wlacza..., pewnie dlatego ze mam je sprawne :)21

herflikd

Post autor: herflikd » pn lip 12, 2010 7:42 pm

LR_Olek pisze:
leszek torbicki pisze:mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była

dziwne... wisko bardzo rzadko sie wlacza..., pewnie dlatego ze mam je sprawne :)21
Olek a to dziwne - to chyba jedyna rzecz jaka jest sprawna w Twoim Disco - wisco disco :) :)21
D2 TD5 Było

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » pn lip 12, 2010 7:55 pm

masz zgryza...
bo w mim disco wszystko jest sprawne oprocz przepalonej tylnej zarowki swiatel :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”