wisco-elektryk
Moderator: Jerry
wisco-elektryk
mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była
Re: wisco-elektryk
ciekaw jestem co się załączy w czterogodzinnym korku na autobanie przy temperaturze 60 stopni w słońcu.
trzyseta jedna , dwa mechaniki
leszek torbicki pisze:mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była
dziwne... wisko bardzo rzadko sie wlacza..., pewnie dlatego ze mam je sprawne

Olek a to dziwne - to chyba jedyna rzecz jaka jest sprawna w Twoim Disco - wisco discoLR_Olek pisze:leszek torbicki pisze:mogę się podzielić pierwszymi obserwacjami użytkowymi wentylatora elektrycznego zamiast wisco ,które robiło przeciągi w komorze silnika przy -15 nie wiedząc czemu, a elektryk załączył się pierwszy raz na trasie nad Bałtyk , na autostradzie pod Gdańskiem przy prędkości ponad 100/h , temperatura powietrza o godz 11 każdy wie jaka była
dziwne... wisko bardzo rzadko sie wlacza..., pewnie dlatego ze mam je sprawne

D2 TD5 Było
masz zgryza...
bo w mim disco wszystko jest sprawne oprocz przepalonej tylnej zarowki swiatel
bo w mim disco wszystko jest sprawne oprocz przepalonej tylnej zarowki swiatel