Nietypowe pytanie.
Moderator: Jerry
Nietypowe pytanie.
Witam,
Chciałbym zrobić w swoim autku zawieszenie na wahaczach z discovery, czy jest możliwość żeby ktoś zmierzył odległość między mocowaniem przedniego wahacza a pierwszą tuleją oraz średnicę zewnętrzną pochwy przedniego mostu? Z góry dziękuję.
pozdrawiam
Przemek
Chciałbym zrobić w swoim autku zawieszenie na wahaczach z discovery, czy jest możliwość żeby ktoś zmierzył odległość między mocowaniem przedniego wahacza a pierwszą tuleją oraz średnicę zewnętrzną pochwy przedniego mostu? Z góry dziękuję.
pozdrawiam
Przemek
- Namdan
-
Re: Nietypowe pytanie.
To ja też się podłączę: mam taki dylemat, że buduje garaż a marzę o hummerze H3. Czy ktoś mógłby mi zmierzyć długość hammera i dodać do tego szerokość baby z praniem (moja żona przechodzić będzie obok hammera z miednicą. To znaczy miednica mojej żony jest OK i nie musicie tego mierzyć ale chodzi o miednicę taką plastikową od prania. Żeby prania nie upieprzyć od hammera bo lubię jeździć w terenie. Mógłby ktoś?
Acha! Miednica może być średnich rozmiarów.
Pozdrawiam;
Kazik
Pozdrawiam;
Kazik
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Drogi KaziuNamdan pisze:To ja też się podłączę: mam taki dylemat, że buduje garaż a marzę o hummerze H3. Czy ktoś mógłby mi zmierzyć długość hammera i dodać do tego szerokość baby z praniem (moja żona przechodzić będzie obok hammera z miednicą. To znaczy miednica mojej żony jest OK i nie musicie tego mierzyć ale chodzi o miednicę taką plastikową od prania. Żeby prania nie upieprzyć od hammera bo lubię jeździć w terenie. Mógłby ktoś?
Pozdrawiam;
Kazik

a tę miednicę będzie trzymać na poziomie biustu? bo jak tak to potrzebujemy dodatkowe daneNamdan pisze:To ja też się podłączę: mam taki dylemat, że buduje garaż a marzę o hummerze H3. Czy ktoś mógłby mi zmierzyć długość hammera i dodać do tego szerokość baby z praniem (moja żona przechodzić będzie obok hammera z miednicą. To znaczy miednica mojej żony jest OK i nie musicie tego mierzyć ale chodzi o miednicę taką plastikową od prania. Żeby prania nie upieprzyć od hammera bo lubię jeździć w terenie. Mógłby ktoś?
Pozdrawiam;
Kazik

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Weźcie mu zmierzcie ten wahacz...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
przyjedz do mnie jak sobie z kanalu wyciagniesz to mozesz zmierzyc 

w dicho jest taki sam jak w starej 90? jak cos mam luzem, to moge sie wysilic
ja zmierzyłem tylko zapomniałem.........
hamer fajny jest
cholera miał chyba lekarz rację z tym masłem jak mówił żeby go tyle nie wpiep...ać
hamer fajny jest
cholera miał chyba lekarz rację z tym masłem jak mówił żeby go tyle nie wpiep...ać

Pewnie że nuda , tam nic naprawiac nie trzeba:Dczesław&jarząbek pisze:nuda...
Tora, Tora, Toyota LC LJ70, JESZCZE jest
God save the Disco 300, JUŻ jest
God save the Disco 300, JUŻ jest
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
W czasach globalizacji i ogolnoswiatowej choojni wszystko sie jednakowo pierd0li...matex pisze: Pewnie że nuda , tam nic naprawiac nie trzeba:D

No moze moja dyskoteka stanowi pewien wyjatek i pierdoli sie bardziej niz gaz, uaz, dacia, oka i alfa romeo razem wziete ale to pewnie dlatego, ze u poprzedniego wlasciciela dzialala bezawaryjnie albo moze u nastepnego bedzie...

A i tak wszystko to ch*j w porównaniu z prędkością światła...
ostanio takie jaja sie na swiecie dzieje, ze nie ma sensu i nie oplaca sie w cokolwiek wierzycczesław&jarząbek pisze:nikt w to już nie wierzy...

Numer niesamowity... zapomniałem sobie ustawić powiadomienia o odpowiedziach i nie widziałem że aż tyle odpowiedzi się pojawiło... rzadko tutaj zaglądam bo aktywny jestem na innym forum, ale widzę już czym rządzi się to... generalnie pogarda, wyśmiewanie, loża szyderców... wszyscy przecież od razu urodziliście się ze swoją wiedzą, zdolnościami i samochodem w d...
Z miłą chęcią spotkałbym się z każdym z Was w terenie... i nie! nie jestem najlepszy, najwspanialszy i wszystkiego nie objeżdżam jak Wy... ale to że mam kilka postów na koncie nie znaczy że tylko fantazjuję.
Pozdrawiam Was wszystkich...
Z miłą chęcią spotkałbym się z każdym z Was w terenie... i nie! nie jestem najlepszy, najwspanialszy i wszystkiego nie objeżdżam jak Wy... ale to że mam kilka postów na koncie nie znaczy że tylko fantazjuję.
Pozdrawiam Was wszystkich...
- Kolega Gajowy
-
Ha i sie wam dostalo
Caly rok na to czekaliscie
ale teraz to sie juz chyba poprawicie i juz nigdy nie bedziecie pisali
nie na temat
A teraz na temat:
Przemie- po roku to chyba masz te wymiary to je podaj, jak jestes taki powazny moze komus sie kiedys przydadza
Namdan, Kazik- Ty sie nie wyglupiaj tylko wes sie do roboty i sam te miednice nos, daj Babie odpoczac

Caly rok na to czekaliscie

nie na temat

A teraz na temat:
Przemie- po roku to chyba masz te wymiary to je podaj, jak jestes taki powazny moze komus sie kiedys przydadza

Namdan, Kazik- Ty sie nie wyglupiaj tylko wes sie do roboty i sam te miednice nos, daj Babie odpoczac

Poważny, nie poważny... forum jest po to żeby sobie pomagać a nie nabijać się z tych co trochę mniej wiedzą...
Olali mnie koledzy, to ja olałem Landka i założyłem mosty i wahacze z Patrola...

Olali mnie koledzy, to ja olałem Landka i założyłem mosty i wahacze z Patrola...
smutne 

Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
Co smutne?
posprzataj garaz
tem chlew jest smutny
tem chlew jest smutny
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
Normalnie jak na demotywatorach... słodki dziubek dzidzia zrobiła, ale ten bajzel w pokoju... gdzie drwa rąbią... tam jest bajzel w garażu 

- Namdan
-
Ja tam lubię pomagać, gdy tylko wiem - to powiem.
Ale to jest śmieszne, że chcesz aby ktoś właził do kanału i mierzył a potem co: pospawasz coś na podstawie takiej informacji? Kup sobie najpierw ten wahacz i sam se zmierz. Ja by tak zrobił a nie zawracał ludziom gitary. I w dodatku jeszcze nie zajrzałeś tu przez rok. Daj mi spokój.
I posprzątaj ten garaż.
Ale to jest śmieszne, że chcesz aby ktoś właził do kanału i mierzył a potem co: pospawasz coś na podstawie takiej informacji? Kup sobie najpierw ten wahacz i sam se zmierz. Ja by tak zrobił a nie zawracał ludziom gitary. I w dodatku jeszcze nie zajrzałeś tu przez rok. Daj mi spokój.
I posprzątaj ten garaż.
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway
Przepraszam że śmiałem zarzucić cokolwiek jaśnie zacnemu gronu...