U kogo ładowanie pakuje za dużo? Tydzień temu padł mi komplet 2 topli, szkoda bo miały tylko 2 lata, płyty nie wytrzymały, w sumie się im nie dziwię na obu było 33V. Próby na dwu rożnych alternatorach i regulatorach, nowe masy i inne pierdoły......z tym że nie użytkuje wozu zgodnie z przeznaczeniem, czyli jako radiostacja wiec na pace brak baterii aku.
Jak wszyscy tak mają, to przerabiam regler...
109 FFR prund
Moderator: Jerry
109 FFR prund
Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
Re: 109 FFR prund
nie pomogę, u mnie nic sie nie dzieje, ale wymieniłem prądnicę na altek z autosana 24v i nowy regulator, mam spokój, 

LR 109 S III 2,25>2.5>300tdi
LR Disco 3 2,7 TDI
LR Disco 3 2,7 TDI
Heehe, no tak to wiadomo,
ale chcę go zrobić na oryginał z masztami, radiem itp, może się uspokoi jak dostanie brakujące organy
bo na razie to dramat
ale chcę go zrobić na oryginał z masztami, radiem itp, może się uspokoi jak dostanie brakujące organy

Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
pomyśl nad regulatorem, u mnie początkowo był orginalny do tego altka regulator i ogranicznik napięcia - 2 osobne puszki,
co jakiś czas ogranicznik wyłączał ładowanie , albo padał, wymieniłem regulator na jakiś boszowski z autobusu,
i teraz mam święty spokój
co jakiś czas ogranicznik wyłączał ładowanie , albo padał, wymieniłem regulator na jakiś boszowski z autobusu,
i teraz mam święty spokój
LR 109 S III 2,25>2.5>300tdi
LR Disco 3 2,7 TDI
LR Disco 3 2,7 TDI