Dyskoteka 3.5
Moderator: Jerry
Dyskoteka 3.5
witam, w tym dziale jestem nowy, niedawo, rozstalem sie z moim autkiem i czas na nowe, podpowiedzcie mi czy discovery 3.5 v8 to dobry wol zeby smignac czasem gdzies wawozy przykatowac i lawete pociagnac? chodzi mi glownie o wytrzymalosc podzespolow, a i czy polosie w od benzyny i disla sa wymienne(disco 1)?
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project 

Re: Dyskoteka 3.5
dyskoteka wsrod kilku nielicznych zalet, ma jedna naczelna jest nia silnik dieslowski...
Ty na samym pocztku rezygnujesz z tego co w tym aucie "zasadniczym" jest.
Do ciagania lawet nadaja sie rozne (tfu) Patrole, landryny sie holubi, piesci, dopiecza a nie ciaga zlomy
No...

Norbert J. Zbróg
Ty na samym pocztku rezygnujesz z tego co w tym aucie "zasadniczym" jest.
Do ciagania lawet nadaja sie rozne (tfu) Patrole, landryny sie holubi, piesci, dopiecza a nie ciaga zlomy
No...

Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
chodzi oto ze to musi byc benzin zeby odpis byl 

To "se" stara 660 kup
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Eee, po co Star, na 3,5 podobne spalanie osiągnie 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Doktor200 pisze:chodzi oto ze to musi byc benzin zeby odpis byl
kup jeepa
mam namiar na hameraLR_Olek pisze:Doktor200 pisze:chodzi oto ze to musi byc benzin zeby odpis byl
kup jeepa
przeczytalem 67stron tego co mnie interesowalo, podsumowujac macie tu najwiekszych kasztaniarzy na calym forum,
a bardzo malo praktykow ktorzy sami tak naprawde naprawiaja swoje maszyny 

"powiem" tak - jeśli promień Twojego działania wynosi ca. 50km to może, może, ale nie na pewno nerwicy dostaniesz dopiero po 2-3 m-cach, jeśli planujesz dalsze wyjazdy to se odpuśćDoktor200 pisze:przeczytalem 67stron tego co mnie interesowalo, podsumowujac macie tu najwiekszych kasztaniarzy na calym forum,a bardzo malo praktykow ktorzy sami tak naprawde naprawiaja swoje maszyny

TadeuszK pisze:"powiem" tak - jeśli promień Twojego działania wynosi ca. 50km to może, może, ale nie na pewno nerwicy dostaniesz dopiero po 2-3 m-cach, jeśli planujesz dalsze wyjazdy to se odpuśćDoktor200 pisze:przeczytalem 67stron tego co mnie interesowalo, podsumowujac macie tu najwiekszych kasztaniarzy na calym forum,a bardzo malo praktykow ktorzy sami tak naprawde naprawiaja swoje maszyny
o, to jest szczera i szybka odpowiedz

taaa wątpię, żebyś w tych czasach znalazł coś co jeszcze rokuje, albo będzie zgniłe, albo zajeżdżone, albo .... moje to było fajne
... nazwałem go prototyp ....

... nazwałem go prototyp ....

Ogólnie to 3,5 nie jest demonem mocy.

eee no nie gadaj, w sprincie spod świateł ma większe szanse z ikarusem niż 200 albo 300 .... no chyba, że akurat zdechnieN2O pisze:Ogólnie to 3,5 nie jest demonem mocy.

...albo paliwa zabraknieTadeuszK pisze:eee no nie gadaj, w sprincie spod świateł ma większe szanse z ikarusem niż 200 albo 300 .... no chyba, że akurat zdechnieN2O pisze:Ogólnie to 3,5 nie jest demonem mocy.

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Ja mogę "dobry wieczór" powiedzieć. A właściwie dobranc. Ide spać...
‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
- adas bombowiec
E, no wlasnie. Pierwsza i naczelna, to silnik diesla tak? Jakie sa nastepne, bo mi do glowy przychodzi tylko jeszcze jednaJarczan85 pisze:I tu się mylisz...dyskoteka wsrod kilku nielicznych zalet

-legenda
-dostępność części

-dostępność części

Land Cruel J73 V8, HJ61 intercooler, HDJ100, FZJ80 superchargered, Corsa 1.2i 

- adas bombowiec
Nie. To przy okazji.
dzien dobryLR_Olek pisze:a dzien dobry to kto powie?
A to z tego względu, że tutaj odrazu do warsztatu wysyłająDoktor200 pisze:przeczytalem 67stron tego co mnie interesowalo, podsumowujac macie tu najwiekszych kasztaniarzy na calym forum,a bardzo malo praktykow ktorzy sami tak naprawde naprawiaja swoje maszyny

serio ?Jarczan85 pisze:I tu się mylisz...dyskoteka wsrod kilku nielicznych zalet

Norbert J. Zbróg
ale kto tu mówi o warsztacie nasze auta się nie psują , mechanicy je z nudów oglądają ot takFlytier pisze:A to z tego względu, że tutaj odrazu do warsztatu wysyłająDoktor200 pisze:przeczytalem 67stron tego co mnie interesowalo, podsumowujac macie tu najwiekszych kasztaniarzy na calym forum,a bardzo malo praktykow ktorzy sami tak naprawde naprawiaja swoje maszyny
.

LR DI 300tdi MY95'
PRZYGODY4x4
PRZYGODY4x4
widze temat jeszcze zyje:)
powiedzcie mi jakie sa jeszcze przlozenia w mostach w V8 i dislach
z gory dzieki sprawa pilna a i czy most sa te same jak w defach czy nie bo ja w LR laik jestem
powiedzcie mi jakie sa jeszcze przlozenia w mostach w V8 i dislach
z gory dzieki sprawa pilna a i czy most sa te same jak w defach czy nie bo ja w LR laik jestem