Pokrowce na fotele
Moderator: Jerry
Pokrowce na fotele
Takie pytanie, ktoś to ma/ miał, używa/ używał ... http://allegro.pl/land-range-rover-pokr ... 65048.html
Jakieś opinie ...
Dzięki.
Jakieś opinie ...
Dzięki.
Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
Re: Pokrowce na fotele
mam. są ok
nie przemakają, nie brudzą się. w du.pę trochę ciepło w upalne dni ale w końcu to nie gore-tex 

-
- jestem tu nowy...
... mam tylko na przednie, używam i polecam !
Dawno pytałem, później założyłem jakieś inne, strasznie syfiaste bo po taniości i się wzięły i dawno skończyły. Macie jakieś sprawdzone do DII. Jakieś namiary bym poprosił, bo jakoś nic nie mogę wygooglać, a to co się pojawia to nawet same zdjęcia nie zachęcają.
No i ma to nie być jakaś tam skóra na wymiar bo i po co. Takie najlepiej co wiecie, że się sprawdzają.
Dzięki
No i ma to nie być jakaś tam skóra na wymiar bo i po co. Takie najlepiej co wiecie, że się sprawdzają.
Dzięki
Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
borkows pisze:Dawno pytałem, później założyłem jakieś inne, strasznie syfiaste bo po taniości i się wzięły i dawno skończyły. Macie jakieś sprawdzone do DII. Jakieś namiary bym poprosił, bo jakoś nic nie mogę wygooglać, a to co się pojawia to nawet same zdjęcia nie zachęcają.
Dzięki
http://lmt4x4.pl/ mam, używam, polecam.
gg 3041301
- Damian
-
- Kontaktowanie:
też mam i zdecydowanie polecam
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
cześć;
odgrzeję trochę kotleta....
widziałem bardzo fajne pokrowce w DII
niestety gościu szył to dawno temu na zamówienie i nie ma na "szyjącego" namiarów
powiedział mi tylko że szył je w Łodzi albo okolicach Łodzi
ktoś, coś w tym temacie....adresy, telefony "C" jak CO KOLWIEK
odgrzeję trochę kotleta....
widziałem bardzo fajne pokrowce w DII
niestety gościu szył to dawno temu na zamówienie i nie ma na "szyjącego" namiarów
powiedział mi tylko że szył je w Łodzi albo okolicach Łodzi
ktoś, coś w tym temacie....adresy, telefony "C" jak CO KOLWIEK
Niech Discovery Będzie z Wami ... na Zawsze!
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....
nikt nic w temacie

nikt nic w temacie

Też jestem zainteresowany, a że jestem z Łodzi, to mogę poszperać, ale muszę mieć jakiś punkt zaczepienia. Cokolwiek!
Pozdrawiam
WW
WW
jutro będę się widział z gościem to pstryknę foty tych pokrowców....może to coś daW.W. pisze:Też jestem zainteresowany, a że jestem z Łodzi, to mogę poszperać, ale muszę mieć jakiś punkt zaczepienia. Cokolwiek!
Raczej miejsce w Łodzi, jakieś nazwisko, cokolwiek. Czasem ludzie pamiętają że tu był taki punkt, ale się przeniósł. Już jest jakiś trop. Samo zdjęcie niczego nie załatwi.
Pozdrawiam
WW
WW
W.W. pisze:Raczej miejsce w Łodzi, jakieś nazwisko, cokolwiek. Czasem ludzie pamiętają że tu był taki punkt, ale się przeniósł. Już jest jakiś trop. Samo zdjęcie niczego nie załatwi.
uuuuu ciężko będzie....ale będziemy "walczyć"
foty będą w środę, to dość specyficzne pokrowce (ja takich jeszcze nie widziałem) więc może to coś da.
P.S. podobno są jeszcze jakieś metki....zobaczymy
cze;
jako że nie "naumiałem" się wstawiać zdjęć na forum, to mogę wysłać je na maila.....jak ktoś chce
jako że nie "naumiałem" się wstawiać zdjęć na forum, to mogę wysłać je na maila.....jak ktoś chce