np.
- doktor-wtrysk ... czy "to" jest skuteczne?
- regeneracja,
- czyszczenie maszynowe,
- inne propozycje
Zakup nowych jak wszystkie metody zawiodą

Plosę się nie pchać z kasztanami

Moderator: Jerry
ROVACOM MK2Mick pisze:Jaki komp, jaki blad?
Wez sie wiecej nie wpinaj w te zabawkeMUrsus pisze: ROVACOM MK2
NoMick pisze:Silnik rowno pracuje,
NoMick pisze:... nie kopci,
No, prawie ... jak zejdzie do 5l/100km to będzie okMick pisze:... spalanie w normie,
Z wyjątkiem pełni księżycaMick pisze:poziom oleju sie nie podnosi?
A tak serio, na wolnych obrotach jest ok. Jak są podjazdy i silnik bardziej się wysila tak ok 2500-3000 obrotów czuje że jest słabszy i lekko "zarywa" ... czy cusik takiego ... tak jak by chodził bez garnka lub dwóch ... chybaselim pisze: ... od którego kupiłem turbinę w dobrym stanie ...
Mały szkopuł nie uciągnie kompresora 2 tonowego, a dyfkoteka daje radę bez problemuselim pisze:opierdol to....
kup se do upalania samuraja![]()
Dzięki za wskazówkę, jaka jest różnica pomiędzy wiązkami AMR6103GEN i AMR6103?czesław&jarząbek pisze:ileż można pierdolić o tym samym?
wiązka pompowtrysków do wymiany.
koniec tematu.
Ta pierwsza to oryginał a ta druga pewnie nie. Oprócz tego potrzebujesz uszczelki pod śruby dekla oraz uszczelkę dekla ale uwaga: są różne w zależności od rocznika.MUrsus pisze:Dzięki za wskazówkę, jaka jest różnica pomiędzy wiązkami AMR6103GEN i AMR6103?czesław&jarząbek pisze:ileż można pierdolić o tym samym?
koniec tematu.
i jeszcze jedno:
na wolnych obrotach cyklicznie co 30-40s słychać takie lekkie metaliczne stuknięcie (coś jak napinanie sprężynki) co to jest? Czy to normalne?
Już znalazłem dostawce koło Poznania, ma na stanie łollNamdan pisze:Ta pierwsza to oryginał a ta druga pewnie nie. Oprócz tego potrzebujesz uszczelki pod śruby dekla oraz uszczelkę dekla ale uwaga: są różne w zależności od rocznika.
Pewnie ...Namdan pisze:Co do drugiej sprawy to pewnie ci sie jakaś sprężynka napina.
Wiązka wymieniona, osuszone gniazdo ... problem bez zmianczesław&jarząbek pisze:ileż można pierdolić o tym samym?
koniec tematu.
Mam nową od 7kkm ...Mick pisze:To teraz zmien przeplywke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości