LR będą służyć wojskowym
Moderator: Jerry
LR będą służyć wojskowym
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ojska.html
Trochę się dyrektory departamentów w MON przeliczyli. Swoją drogą wie ktoś o jakie modele LR chodziło.
Trochę się dyrektory departamentów w MON przeliczyli. Swoją drogą wie ktoś o jakie modele LR chodziło.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: LR będą służyć wojskowym
d4
są "skażone".
w jednostkach liniowych ich nie chcą i używać nie będą właśnie z powodu afery zakupowej.
są "skażone".
w jednostkach liniowych ich nie chcą i używać nie będą właśnie z powodu afery zakupowej.
#noichuj
- flintstone
Wczoraj widziałem w W-wie...
Disco 4 z garniturkiem za kierownicą
Disco 4 z garniturkiem za kierownicą

Wystarczająco stary, by się nie znać na wszystkim...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Damian
-
- Kontaktowanie:
widuję od pewnego czasu
wersje HSE, kolor czarny, fele chyba 19
idealny na linię frontu dla dowódcy odcinka
wersje HSE, kolor czarny, fele chyba 19
idealny na linię frontu dla dowódcy odcinka
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ale z drugiej strony, fajnie się prezentowały D4 gdy jeździły po lotnisku na Air Show w Radomiu i przewoziły bonzów wojskowych z różnych stron świata 

- Ryszard Giedrojć
-
W Brzydgoszczy jest brygada logistyczna i inspektorat wsparcia, więc trochę tych dupowozów się kręci. Honkery, ale już po przejściach. Sporo starych G z silnikiem 2,9 , ze dwie toyki UZJ i co najmniej dwa musso. Największe wrażenie robią na mnie lanosy w roli oznakowanych pojazdów żandarmerii. Chyba nic nie kupują dla liniowego wojska.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
Inne modele też się w naszym wojsku zdarzają. Przejeżdżałem w piątek przez Warszawę - wpadł mi w oko długi Defender soft top z rejestracją wojskową (UA-XXXXX), widać mocno eksploatowany, bo zbyt świeżo nie wyglądał.
pzdr.
pzdr.

Marek (Argus)
W-160 3,3TD + Czapajew
W-160 3,3TD + Czapajew
sporo dosc swiezych Defow ma ŻW.
edit: takie male cenzurowane fotostory z Czadu

edit: takie male cenzurowane fotostory z Czadu

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Oj ludzie nie zalujcie, akurat siedze w twmacie to wiem, D-cy brygady zostaje do dyspozycji stary wolf z bundeswehry, a octavia w pole nie wjedzie, a takie wozy sa potrzebne takze luzz, a ZW ma landrovery i calkiem sporo 110-tki. CZas juz wymienic te porazki pod tytulem honker , nawet nowe sa po prostu do p.zdy, wiem to z doswiadczenia.
- Ryszard Giedrojć
-
Kwadrans temu w Brzydgoszczy widziałem jedną z tych nowych dyskotek. Blachy UA. kolor grafit, albo czarny.
Tydzień temu była jakaś konferencja w Victorii. 4-5 DIV stało.
Wypucowane, czarniutkie.
Moja usyfiona raczej w tym towarzystwie odstawała, choć szwejki z zazdrością na to utytłanie patrzyli...
Wypucowane, czarniutkie.
Moja usyfiona raczej w tym towarzystwie odstawała, choć szwejki z zazdrością na to utytłanie patrzyli...

SALLAAA
- bilans
- Kontaktowanie:
tak kręcą się w bydgoszczy widziałem 2 lub 3Ryszard Giedrojć pisze:Kwadrans temu w Brzydgoszczy widziałem jedną z tych nowych dyskotek. Blachy UA. kolor grafit, albo czarny.
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
- Ryszard Giedrojć
-
Czy w ramach dostępu do informacji publicznej można gdzieś poczytać o tych zakupach? Ciekawość rośnie, bo właśnie widziałem w Bydgoszczy Pajero na wojskowych tablicach.
od jakiś 4-5 lat jest kilka(kilkanaście) pojar kupionych dla żandarmów na potrzeby misji w Afganie, dziwny zielony kolor i duża biało-czerwona na drzwiach? Ze 3 lata temu jedna latała po Wrocku, na takich śmiesznych stalówkach 15 chyba. Oprócz typowych armijnych na pewno w Afganie były 2 srebrne w bazie BagramRyszard Giedrojć pisze:Czy w ramach dostępu do informacji publicznej można gdzieś poczytać o tych zakupach? Ciekawość rośnie, bo właśnie widziałem w Bydgoszczy Pajero na wojskowych tablicach.

Łosiu pisze:sporo dosc swiezych Defow ma ŻW.
edit: takie male cenzurowane fotostory z Czadu![]()
Wiem, że nie na temat

Uploaded with ImageShack.us
Jak w takiej sytuacji sobie nie radzą i trzeba dźwig wzywać to może w ogóle pojazdów terenowych nie powinni kupować.
Y60 TD42T+PTO high-roof
Y60 TD42T+PTOx3 Pick-up, LWB+42cm
Y60 TD42T+PTOx3 Pick-up, LWB+42cm