http://moto.onet.pl/300719,10602806,1,z ... ml?node=27

Moderator: Jerry
no coś Ty...Jerry pisze:Juz myslalem ze sobie kupiles Disco
krzyknął chłop, przejeżdżając wozem konnym pełnym siana, patrząc na gnijącą serię w krzakachKoro pisze:Wiwat nowoczesna motoryzacja
Owszem, kupię. Kwestia czasu.Koro pisze:sam zapieprzasz 3seta złozona bodajże z trzech... czemusz to nie kupisz Disco II?przeciez bedzie nowsze?
no to ciekawe będzie jak pedał kupi sobie "starą terenówkę"Wiechu pisze:Koro pisze:(...) Ty lubisz dzielić na dwa wory. Twardziele, co z niejednego pieca jedli, oraz "pedały w nowych brykach".
Tak to z boku wygląda królu złoty.
I ma racjęWiechu pisze:Ty lubisz dzielić na dwa wory. Twardziele, co z niejednego pieca jedli, oraz "pedały w nowych brykach".
Drogi Wiechu!Wiechu pisze: (...)
Cóż.. mogłeś mailem wysłać... jeśli do mnie to tylko kierowałeś... a nei tu...Koro pisze: rozwinąć temat prowokacji??
ranking był bez aut japońskich to raz
a dwa to to, że dziwnym trafem na openerze Onetu w zajawce było właśnie Disco. Pracowałem kilka lat w marketingu wiec wiem że nie był to przypadek (bo za takie "przypadki" ktoś komuś płaci). Chciałem zobaczyć co na to dyrektor LRfan..
zupełnie nie, każdy ma prawo mieć swój czarno-biały świat. Zawiść, też jest cechą ludzką.Koro pisze: a teraz uważaj: mogę sobie dzielić ludzi jak chce... i mieć na ich temat swoje opinie którymi mogę się dzielić lub nie..
Taa Daaa...
zaskoczony???
trochę słabe jest już uderzanie w takie przepychanki, ale...Koro pisze:
aha, fura z której wydaje Ci się że szydzisz ( moje ARO), po zmianie budy śmiga po górach. do dupy była blacha i przedni niezależny zawias ( brak oryginalnych części). a propos... czemusz to wymieniłeś Terrano z niezależnym na disco na mostach - przeciez to krok w tył jest???
a DII jak juz kupisz to zamontujesz blokadę centralnego dyfra?? a po co?? przecież jest kontrola trakcji...
ciii z tego coś będzie - jak pawie stroszą piórka więc albo będą się miziać albo laćDamian pisze:aleśta się napuszyli obydwaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości