disco lublin na szaber potrzebne
Moderator: Jerry
disco lublin na szaber potrzebne
siema. posiada ktoś disco II na szaber TD5 w lublinie? potrzebny czujnik z kolektora dolotowego MAP/IAT
Żeby coś wynaleźć, wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu./
Re: disco lublin na szaber potrzebne
myślisz, że z lublina będzie lepszy?vip pisze:siema. posiada ktoś disco II na szaber TD5 w lublinie? potrzebny czujnik z kolektora dolotowego MAP/IAT

jeśli tu jesteś to zapytaj na szrocie w ciecierzynie, kiedyś leżały tam dwójki w ilości kilku sztuk
http://www.happer-auto-czesci.pl/
był też podobny szrot w niemcach, ale gdzieś się przenieśli - musiałbyś popytać na miejscu
w następnej kolejności jest włodawa ...
lublin takie większe mniejsze miasto jest.... Może ktoś ma... w ciecierzynie już bylem za tym tartakiem i niestety nie mają
no to może być bida,vip pisze:lublin takie większe mniejsze miasto jest.... Może ktoś ma... w ciecierzynie już bylem za tym tartakiem i niestety nie mają
we włodawie to się nazywa auto-west, sporo angolskich pojazdów mają, ale najlepiej tam pojechać bo tylko w realu masz pewność, że kupisz to co chcesz, inaczej szkoda czasu i upierdu
ok dzięki... może ktoś się odezwie jak ma na zbyciu
dzięki jeszcze raz za podpowiedź. czujnik namierzony i dzisiaj lecę po niego. pozdrawiam 

ty działasz w l-nie?
no przyleciałem na weekend do lublina a co...
Też się coś od życia należy....
Dlaczego pytasz?
Też się coś od życia należy....

Dlaczego pytasz?
widzę,ze pytasz o graty do dII, tu jest ich mało i nikt ich nie naparwia,vip pisze:no przyleciałem na weekend do lublina a co...
Też się coś od życia należy....![]()
![]()
![]()
Dlaczego pytasz?
pomyślałem, nie wiadomo czemu, że może jakaś nowa dziupla lr-owa powstała(-je),
a jeśli tak to drogą dedukcji wychodzi mi niezbicie, że i jakiegoś autologica powinieneś mieć (zgodnie z moją wiedzą w l-nie nikt nie ma kompa do lr-ów), a to z kolei mogłoby zainteresować mojego koleżkę, który właśnie wymienił olej w FII i nie może skasować inspekcji olejowej

mnie puki co ta "elektryfikacja" jeszcze nie dopadła(300tdi), ale jak wiadomo czas nie stoi w miejscu i przyjdzie się kiedyś "zelektryfikować" ...
ps. załatwiłeś pozytywnie swój temat?
tak załatwiłem swój temat.
A w http://www.quatro4x4.pl nie mają kompa?
Jeśli nie mają to ktoś pewnie ma komputer T4 który komunikuje się z landklami
Koledze pozostaje zakup HawkEye badź Nanocom-a
A w http://www.quatro4x4.pl nie mają kompa?
Jeśli nie mają to ktoś pewnie ma komputer T4 który komunikuje się z landklami
Koledze pozostaje zakup HawkEye badź Nanocom-a
no właśnie quattro raczej nie ma, chociaż to oni najwięcej przerzucają tego złomu ...
fajnie, że załatwiłeś
jeśli kiedyś w przyszłości lr cię "doświadczy" na tej ziemi, to dawaj znać, w miarę możliwości postaram się pomóc.
sii jaa.
fajnie, że załatwiłeś

jeśli kiedyś w przyszłości lr cię "doświadczy" na tej ziemi, to dawaj znać, w miarę możliwości postaram się pomóc.
sii jaa.
ok. dzięki pewnie trafi się taki dzień. pozdrawiam