Komputer w okolicach Grodziska Maz.
Moderator: Jerry
Komputer w okolicach Grodziska Maz.
Właśnie zapaliła mi sie kontrolka ACE na żółto, orientuje się ktoś gdzie w pobliżu Grodziska Maz. można się podpiąć pod dobry komp?
Re: Komputer w okolicach Grodziska Maz.
W Dawidach ... Bliżej nie znam.kosior pisze:Właśnie zapaliła mi sie kontrolka ACE na żółto, orientuje się ktoś gdzie w pobliżu Grodziska Maz. można się podpiąć pod dobry komp?
Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
sadzisz ze podpiecie spowoduje usuniecie twego problemu?kosior pisze:Właśnie zapaliła mi sie kontrolka ACE na żółto, orientuje się ktoś gdzie w pobliżu Grodziska Maz. można się podpiąć pod dobry komp?
Nie sadze, ze usunie
. Mam nadzieje, ze oblslugujacy komputer kumaty mechanik postawi trafna diagnoze co padlo...
Mam wrazenie jakby auto bardziej bujalo, ale nie wiem czy to nie dla tego, ze sie naczytalem, iz usterka ACE moze powodowac takie objawy i teraz to tylko wytwor mojej wyobrazni

Mam wrazenie jakby auto bardziej bujalo, ale nie wiem czy to nie dla tego, ze sie naczytalem, iz usterka ACE moze powodowac takie objawy i teraz to tylko wytwor mojej wyobrazni

- pamejudd
-
kosior pisze:Nie sadze, ze usunie. Mam nadzieje, ze oblslugujacy komputer kumaty mechanik postawi trafna diagnoze co padlo...
Plyn masz?

(tylko wtedy chyba przy okazji piszczy, o ile pamietam)
130 300Tdi '97, Ghost RS 5700 '05
wolvesahead.org
wolvesahead.org
Układ szczelny, do mechanika nie zdazylem podjechac, po dwóch dniach zgasło....
w trakcie jazdy objawów dziwnych brak

na to wygląda
i tak sie musze wybrac bo szarpie i troche sie dusi jak osiaga poziom 2700-3000 obrotow....

i tak sie musze wybrac bo szarpie i troche sie dusi jak osiaga poziom 2700-3000 obrotow....