Czy Ty w to wszystko co piszesz, to ... wierzysz???

Moderator: Jerry
Koro pisze:Czy jako nie posiadacz fejsbuka mogę prosić o kilka cytatów?
tu chodzi o dlugość penisa?czesław&jarząbek pisze:czy w jlr-p obowiązuje selekcja pracowników wg wzrostu?
zatrudniani są tylko poniżej 1.50?
tak.czesław&jarząbek pisze:czy w jlr-p obowiązuje selekcja pracowników wg wzrostu?
zatrudniani są tylko poniżej 1.50?
GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.
No teraz, to już super fochGAZFAN pisze:Flytier... no wiele wiesz by się wypowiadać... oj wiele...
Nie jest to foch a niechęć.
A co do mojego profesjonalizmu lub braku to tym bardziej nie wydaje mi się byś mógł się wypowiadać.
Wysłałem Ci PW, więc może tym kanałem uzyskam jakąś odpowiedź. Na 3 telefony także zero odzewu, a z poczta głosowa gadać nie lubię.GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.
GAZFAN pisze:... nie uraziłeś mnie
wypowiedzi nie sa na temat - proszę nie kasztanić w ważnym wątkuFUX pisze:Wysłałem Ci PW, więc może tym kanałem uzyskam jakąś odpowiedź. Na 3 telefony także zero odzewu, a z poczta głosowa gadać nie lubię.GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.![]()
Mimo wszystko pozdrawiam. Bez fochów.
GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.
jeszcze ktoś pomyśli że można JLR polska wziąć na hukiFUX pisze:(...) Przemek także się do mojego zarozumiałego postu nie odnosi.....
O to chodziło...Koro pisze:eee. Olo - w błedzie jesteś...
marketingowo słusznie jest nie reagować na zarozumiałość
jeszcze ktoś pomyśli że można JLR polska wziąć na hukiFUX pisze:(...) Przemek także się do mojego zarozumiałego postu nie odnosi.....
Olo.. ziew...LR_Olek pisze:GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.
a to tak nie marketingowo olewac klienta na szerokim forum...
Z tego co wiem dziś masz otrzymać pełną odpowiedź.FUX pisze:Wysłałem Ci PW, więc może tym kanałem uzyskam jakąś odpowiedź. Na 3 telefony także zero odzewu, a z poczta głosowa gadać nie lubię.GAZFAN pisze:I nie odezwę.... gdyż nie lubię tego jak to rozegrałeś...![]()
Więc nie zamierzam.![]()
Mimo wszystko pozdrawiam. Bez fochów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość