Anonimowość forum Land Serwisu
Moderator: Jerry
Anonimowość forum Land Serwisu
Wiem, że wielu ma też tam konta. Co sądzicie o konieczności "ujawniania się"? Nie wiem co się stało i skąd decyzja - ale obawiam się "budowania bazy danych", bo znowu trzeba szeroko "wyrazić zgodę"- też dla innych spółek itp. A żądają wielu wrażliwych danych. Nieco za dużo... (?)
Noworoczne Cześć Pracy!
Noworoczne Cześć Pracy!
P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
Re: Anonimowość forum Land Serwisu
W świetle zaistniałej sytuacji winno być "wielu MIAŁO tam konta", bo pewnie wszystkie dotychczasowe zostały zdeletowane skoro ma być brand new forum.Leonidas pisze:Wiem, że wielu ma też tam konta
Co do logowania na nowo to wg mnie strata czasu gdyż osobiście nie sądzę, by mogło się tam pojawiać cokolwiek bardziej interesującego niż tutaj i na folumlr.pl.
O tych aluminiowych szaflikach w zasadzie wszystko zostało już napisane pozostają więc kwestie bieżące towarzysko-kasztaniarskie a takowe można uskuteczniać niekoniecznie na elytarnym forum wymagającym podawania rozmiaru buta i koloru majtek.
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
A ktoś napisze co tam się stało w 2 zdaniach? Nie było mnie tam kilka miesięcy...
r
r
ex RRC '94 300tdi
kasztaniliśmy merytorycznie
zaostrzono regulamin
ot i tyle
teraz merytorycznie rozwijamy się forumlr.pl
brakuje nam paru elokwentnych naprawiaczy LRów, zwłaszcza tego nieroba co tylko motory na podwórku myje
, ale damy radę
zaostrzono regulamin
ot i tyle
brakuje nam paru elokwentnych naprawiaczy LRów, zwłaszcza tego nieroba co tylko motory na podwórku myje

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Damian
-
- Kontaktowanie:
cóż, miły kurwidołek był a i mały kawałek (świeżej bo świeżej, ale jednak) historii poszedł do nieba dla bitów
być może wszystko in plus jednak wyjdzie, bo przynajmniej powstało landrowerowe forum nie związane biznesowo z nikim i niczym
być może wszystko in plus jednak wyjdzie, bo przynajmniej powstało landrowerowe forum nie związane biznesowo z nikim i niczym
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Zgadza się - bardzo wielu z nas MIAŁO tam konta.
Znany jest też jeden przypadek osoby która przechodzi weryfikacje.
Plus Prezes + dwóch modów to już w sumie z 5-6 osób będzie
Pewnie przybędzie trochę w ciągu pół roku - ale to raczej będzie taki zombias jaki był przed desantem stąd.
Bo kto to widział - forum LRowe bez kasztanów
Znany jest też jeden przypadek osoby która przechodzi weryfikacje.
Plus Prezes + dwóch modów to już w sumie z 5-6 osób będzie

Pewnie przybędzie trochę w ciągu pół roku - ale to raczej będzie taki zombias jaki był przed desantem stąd.
Bo kto to widział - forum LRowe bez kasztanów

Disco 300TDi MY98
Żal tych - jakby tu się nie narazić - wątków merytorycznych... Bo parę, poza kasztanami, było.
A nawiasem co to za chryja, bo cos się musiało wydarzyć?

A nawiasem co to za chryja, bo cos się musiało wydarzyć?
P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ArturM pisze: Pewnie przybędzie trochę w ciągu pół roku - ale to raczej będzie taki zombias jaki był przed desantem stąd.
Myślisz że ktoś, poza ludźmi związanymi z LS biznesowo, będzie sobie zadawał trud wypełniania formularzy, odbierania listów, podpisywania fizycznego regulaminów i ich odsyłania tylko po to, żeby zarejestrować się na jakimś forum internetowym? Jakimkolwiek złotem by ono nie płynęło, to jednak tylko zwykłe forum, gdzie można sobie popier...ć z kolegami, których widuje się na imprach parę razy w roku.
Nie wspominając w ogóle o potrzebie wyrażenia zgody na przetwarzanie pełnych danych osobowych przez inne, powiązane spółki.
Niestety nastąpiła utrata kontaktu z rzeczywistością.
@Leonidas
Wszystko zaczęło się od nowego regulaminu forum i bodajże pkt 4 tego regulaminu, który stanowił że nie należy wypowiadać się negatywnie o firmie, do której forum należy.
Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie.

LR
LR
Nic strasznego - z jednej strony my się poczuliśmy za bardzo u siebie i każdy pisał co chciał i co myślał.Leonidas pisze: A nawiasem co to za chryja, bo cos się musiało wydarzyć?
Oczywiście Olek tradycyjnie w każdym wątku wklejał całujących sie facetów albo tą-fotkę-z-rendżem-co-wszyscy-wiedzą - czyli normalka.

Merytorycznie o pompach wody było w wątku 'Wesołego Alleluja' a w 'Mój ulubiony psiak' było merytorycznie o piecach hutniczych wszystko w takiej polewie kasztanowej że tutejszy dzial LR to normalnie Elektroda jest - czyli normalka.
Każdy na dzien dobry dostawał z buta: 'nie tu się witamy' - czyli normalka.
Nie wszystko uważnie śledziłem - bo za duży prZyrost postów dziennie był - ale ktoś gdzieś chyba cośtam na LandSerwis chlapnął.
No i LS w osobie Prezesa i modów usiłowali jakoś ten kurwidołek ogarnąć - a to że nie wolno kasztanić

Poleciało pare kontrolnych banów - Damiana i Trawolta na początek chyba te zaszczyty dotkneły

No to poszedł foch na foch - zrobiliśmy wyjście na inny serwer, no ale żeby było śmiesznie i po LRowemu to częśc luda sprawdzała jak bardzo Prezes będzie przestrzegał praw ustanowionych - i były różne nowe śmieszne osoby, były głupie pytania, były jeszcze głupsze odpowiedzi - zamiast merytoryki zrobil sie totalny chlew.
A 27.12.2012 Prezesowi się cierpliwość skonczyla, zrobil grubą krechę i weryfikację po numerze buta. I już. Będzie tajno-elitarne forum w stylu dawnej listy landserwisu albo nie będzie niczego. Po mojemu opcja Kononowicz jest bardziej realna.
Tak to widzę - jak ktoś widzi inaczej to poprawiać.
Disco 300TDi MY98
Nie wiem - rózne stworzonka Boże po tym świecie chodzą - może akurat jest grupa która potrzebuje takiej loży masonskiej - Prezes dłużej ode mnie biznesy prowadzi - moze cośtam widzi w tym czarnym tunelu. Ponieważ my się stukamy w głowy to może akurat 'lepsi' klienci będą to kochać. Będą pocztówki, bedą obniżki pieknie będzie.Damian pisze: Myślisz że ktoś, poza ludźmi związanymi z LS biznesowo, będzie sobie zadawał trud wypełniania formularzy, odbierania listów, podpisywania fizycznego regulaminów i ich odsyłania tylko po to, żeby zarejestrować się na jakimś forum internetowym?
Tylko, karwa, nudno będzie

Disco 300TDi MY98
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ArturM pisze: Poleciało pare kontrolnych banów - Damiana i Trawolta na początek chyba te zaszczyty dotkneły![]()
eeee nie, ja konto miałem do końca, bo złego słowa na LS nigdy nie napisałem, reklamacje na partsy mi ładnie uwzględniali

pierwszy poleciał chyba rusty za propozycję założenia nowego forum i obsmarowanie

LR
LR
konfidenta ,też zbanowali ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
to krok we właściwym kierunku
mam nadzieje, ze następnym będzie zamknięcie britiszgaraże
mam nadzieje, ze następnym będzie zamknięcie britiszgaraże
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
na warszawski oddział (sklep) złego słowa nie powiem jako klient.
LR
LR
zara ,zara ....wlazłem tam
adres.... trzeba podać i z nazwiska się przedstawić
adres.... trzeba podać i z nazwiska się przedstawić

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
-
-
Tuż przed zamknięciem /bo jak to nazwać?/ pojawił się temat o kamerach w lasach.
Prezes napisał coś o zakrywaniu tablic i dostał zjebkę
Potem się tłumaczył, że żartował i forum przestało działać.
To chyba była przysłowiowa kropla...
Prezes napisał coś o zakrywaniu tablic i dostał zjebkę

Potem się tłumaczył, że żartował i forum przestało działać.
To chyba była przysłowiowa kropla...
Wy się śmiejecie, ale Wolfa nie mogę namierzyć, ani na forum, ani w mieście 

...
Dzięki.jpi pisze:kasztaniliśmy merytorycznie
zaostrzono regulamin
ot i tyle
brakuje nam paru elokwentnych naprawiaczy LRów, zwłaszcza tego nieroba co tylko motory na podwórku myje, ale damy radę
Kurde tam było @Czesławowe haiku o moim (ex) silniku

A to nowe forum to czyje? Bo oczekuje na weryfikacje przez admina?
r
ex RRC '94 300tdi
Jak to czyje? Naszerorvik pisze: A to nowe forum to czyje? Bo oczekuje na weryfikacje przez admina?

Już pewnie jesteś zweryfikowany - Swireq odwala tylko bardzo podejrzane emaile, a tak to wszyscy wchodzą.
Disco 300TDi MY98
A mnie to najbardziej jest szkoda bociana
. A na nowego się nie zanosi 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Czego nie można powiedzieć, o ofercie wysyłkowej i "promocji na koniec świata"Damian pisze:na warszawski oddział (sklep) złego słowa nie powiem jako klient.

Widać "koniec", niejedno ma imię

Krzysiek czas na zmianę w awatarze 

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
nawet nie pamietam czy tam konto mialem 

Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl