Warsztat LANDWORD
Moderator: Jerry
Warsztat LANDWORD
Proszę o wasze opinie o warsztacie LANDWORLD w Warszawie, czy warto tam robić? Ceny, terminowość, wasze doświadczenia.
M.
M.
Re: Warsztat LANDWORD
zerknij na post z 18 kwietnia, opisany jest przypadek Flora samochodu: https://www.facebook.com/scarabteam
te wyrafinowanie, styl i kunszt... miszcze w swoim fachu

Żeby coś wynaleźć, wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu./
ja tam nie bronię ale na twarzoksiące to jakby jeden punkt widzenia widać ...
i jest to jedyna opinia w necie ...
edyta :
a - jest i to :http://mylr.pl/dyskusja-ogolna/kontakt- ... /#msg67082

i jest to jedyna opinia w necie ...
edyta :
a - jest i to :http://mylr.pl/dyskusja-ogolna/kontakt- ... /#msg67082

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
czy mógłby kolega wkleić inaczej tego linka bo coś nie robi :/
chętnie poczytałbym opinie o tym warsztacie
może ktoś z kolegów może coś więcej powiedzieć
Disco 300tdi
Link robi, ino uprawnień nie masz. Musisz procedurę przejść 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
myślę, że nikt nic Ci nie doradzi - są krewni, znajomi, hejterzy oraz ci, co nie byli - sprawa była gorąca, prawdy jak zwykle są dwie - warsztat nie bronił się w wątku - albo winny - albo niesebo pisze:czy mógłby kolega wkleić inaczej tego linka bo coś nie robi :/

ja nie byłem - znam opinie, że znają się na rzeczy - innych opinii szukaj i nie miej do mnie pretensji jak Ci coś sp...ą

a - słyszałem opinię, że są niesolidni takoż

ogólnie - ikea - ty tu rządzisz

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Podjedź, pogadaj, oceń sam. Ja serwisuję tam swoją czysetę i nie chcę słyszeć o innym serwisie.
Zobacz prywatne auta Witka, podpytaj. Kibicuję chłopakom ze Scarab Teamu, ale czasem są wyjątki potwierdzające regułę...
Zobacz prywatne auta Witka, podpytaj. Kibicuję chłopakom ze Scarab Teamu, ale czasem są wyjątki potwierdzające regułę...
a dzien dobry to mamusia nie nauczyla mowic?LuCaS_D1 pisze:Podjedź, pogadaj, oceń sam. Ja serwisuję tam swoją czysetę i nie chcę słyszeć o innym serwisie.
- cordoba_2004
-
a dzieci we szkole ja cie witają? pedagoguLR_Olek pisze:a dzien dobry to mamusia nie nauczyla mowic?LuCaS_D1 pisze:Podjedź, pogadaj, oceń sam. Ja serwisuję tam swoją czysetę i nie chcę słyszeć o innym serwisie.
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
idz naprawiac damskie auto na zakupy,fantastocordoba_2004 pisze:a dzieci we szkole ja cie witają? pedagoguLR_Olek pisze:a dzien dobry to mamusia nie nauczyla mowic?LuCaS_D1 pisze:Podjedź, pogadaj, oceń sam. Ja serwisuję tam swoją czysetę i nie chcę słyszeć o innym serwisie.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
jak to jakcordoba_2004 pisze:a dzieci we szkole ja cie witają? pedagoguLR_Olek pisze:a dzien dobry to mamusia nie nauczyla mowic?LuCaS_D1 pisze:Podjedź, pogadaj, oceń sam. Ja serwisuję tam swoją czysetę i nie chcę słyszeć o innym serwisie.
kubłem na łeb

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Pewnie z kopa.