Buty, spodnie, bluza, kombinezon jednoczęściowy, koszulki. Taki zestaw. Większość to Beta.Raymund pisze:Jakby ogrodniczki i jakiś t-shirt majątek kosztował
Praca (Dam pracę)
Moderator: Marcin-Kraków
-
-
- Kontaktowanie:
Re: Praca (Dam pracę)
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
beta to badziew.
planam.
tylko planam jest pancerny. minimalna żywotność dwanaście miesięcy. moje kanalie nie chcą już niczego innego.
planam.
tylko planam jest pancerny. minimalna żywotność dwanaście miesięcy. moje kanalie nie chcą już niczego innego.
#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
za wolno się ruszają 
beta nie ma prawa wytrzymać więcej niż trzy miesiące.

beta nie ma prawa wytrzymać więcej niż trzy miesiące.
#noichuj
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:

Mariusz dobrze prawi- Beta na mnie się po prostu pali...
-
-
- Kontaktowanie:
PONAWIAMY OGŁOSZENIE!
DODATKOWO:
Poszukujemy osoby na stanowisko doradcy serwisowego Klienta.
W ramach wymagań: znajomość mechaniki samochodowej zagadnień z nią związanych, rzetelności, kultury osobistej, język angielski w stopniu co najmniej komunikatywnym.
Zapewniamy: Narzędzia pracy (telefon, komputer), dogodne warunki socjalu, praca w zgranym zespole, stały rozwój wiedzy.
DODATKOWO:
Poszukujemy osoby na stanowisko doradcy serwisowego Klienta.
W ramach wymagań: znajomość mechaniki samochodowej zagadnień z nią związanych, rzetelności, kultury osobistej, język angielski w stopniu co najmniej komunikatywnym.
Zapewniamy: Narzędzia pracy (telefon, komputer), dogodne warunki socjalu, praca w zgranym zespole, stały rozwój wiedzy.
GAZFAN pisze: UWAGA!
Z uwagi na dynamiczny rozwój serwisu samochodów Land Rover - Diffland szukamy TRZECH osób na stanowisko
samodzielnego mechanika do napraw samochodów land rover - głównie Discovery 3,4, RRS, i NRR.
W ramach wymagań: znajomość mechaniki samochodowej (znajomość marki będzie dodatkowym atutem ale nie wymaganym), samodzielność na stanowisku mechanika.
Zapewniamy: w pełni wyposażone indywidualne stanowisko pracy, kompletną odzież roboczą, dogodne warunki socjalu, praca w zgranym zespole, stały rozwój wiedzy.
Zgłoszenia wraz z CV prosimy przesyłać na adres: biuro@diffland.pl
Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na interesuje nas zapytania.
ZAPRASZAMY!
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

A na pół etatu da radę?
Sklep mam coraz bardziej ogarnięty i ze 3 dni w tygodniu od maja powinienem mieć wolne
Sklep mam coraz bardziej ogarnięty i ze 3 dni w tygodniu od maja powinienem mieć wolne

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Praca dla kierowców CE u DDRowca (prawie Niemca
)
dostawa spożywki do sklepów, na miejscu zakwaterowanie itp
Kokosów niestety nie płacimy, tj od 1100e na rękę (w zależności od klasy podatkowej)
140km od Zgorzelca, pipidówa 30km za Dreznem
jak coś pw

dostawa spożywki do sklepów, na miejscu zakwaterowanie itp
Kokosów niestety nie płacimy, tj od 1100e na rękę (w zależności od klasy podatkowej)
140km od Zgorzelca, pipidówa 30km za Dreznem
jak coś pw
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
I się potem dziwią, że kierowców brakuje. Kurde 1100E to na kasie można mieć. Słów brak.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- goralski
-
- Kontaktowanie:
są tacy co i 2 mają ale moim zdaniem lepiej uczciwie napisać co i jak
zresztą to też zaniżyłem - na 3 klasie jest już ok 1300, choć to i tak doopy nie urywa
jakby nie było DDR
zresztą to też zaniżyłem - na 3 klasie jest już ok 1300, choć to i tak doopy nie urywa
jakby nie było DDR

A da się za to godziwie wyżyć w tym DDR?
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- goralski
-
- Kontaktowanie:
ciężko stwierdzić co to znaczy godziwie...
mi niewiele wystarcza...ale to pierwsza moja praca w życiu, gdzie mam płacone za urlop, chorobowe, wypłaty są na czas i wszystko jest na papierze (emerytury)
rzekłbym "zachłysnąłem się normalnością"
mi niewiele wystarcza...ale to pierwsza moja praca w życiu, gdzie mam płacone za urlop, chorobowe, wypłaty są na czas i wszystko jest na papierze (emerytury)
Gdyby ktos szukal roboty w szeroko rozumianym IT (service management, project management, techniczni) to IBM w Katowicach rekrutuje - docelowo jakies 700 osob. Zakres stanowisk i zarobkow bardzo szeroki - od 3000 do 12000zl/m Szczegoly na pw.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
To co winno być w standardem w stosunkach między cywilizowanymi, białym ludźmi, dla wielu z nas jest niestety sferą marzeń.goralski pisze:ciężko stwierdzić co to znaczy godziwie...
Smutne to.
mój obecny pracodawca poszukuje samodzielnych mechaników , jak coś więcej to na pw lub jak poniżej :
Firma J.J.Idczak sp. z o.o z oddziałem w Zgierzu poszukuje pracownika na stanowisko mechanik/elektromechanik.
CV prosimy składać odobiście w oddziale firmy.
Zgierz, u.Lipowa 12
Pytania prosimy kierować do z-ca Dyrektora zarządzającego.
Tel.: 510-112-929
Firma J.J.Idczak sp. z o.o z oddziałem w Zgierzu poszukuje pracownika na stanowisko mechanik/elektromechanik.
CV prosimy składać odobiście w oddziale firmy.
Zgierz, u.Lipowa 12
Pytania prosimy kierować do z-ca Dyrektora zarządzającego.
Tel.: 510-112-929
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- flintstone
projektant Wnętrz samochodowych - tapicerek
Szukam kontaktu do DOBREGO projektanta tapicerek do oldtimerów i hotrodów ...
Może ktoś, coś...
Może ktoś, coś...

Wystarczająco stary, by się nie znać na wszystkim...
-
- jestem tu nowy...
Re: projektant Wnętrz samochodowych - tapicerek
Bartek https://www.facebook.com/LfantDesignflintstone pisze:Szukam kontaktu do DOBREGO projektanta tapicerek do oldtimerów i hotrodów ...
Może ktoś, coś...
- flintstone
- flintstone
Elektronik potrzebny
Szukam kogoś, co zaprojektuje i wykona w miarę proste urządzenie elektroniczne...
Wystarczająco stary, by się nie znać na wszystkim...
Re: Elektronik potrzebny
Napisz coś więcej - może jest na rynku gotowiec (do ewentualnej małej adaptacji).flintstone pisze:Szukam kogoś, co zaprojektuje i wykona w miarę proste urządzenie elektroniczne...
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Ja obecnie chętnie nawiążę współpracę z firmą budowlano-instalacyjną z okolic Śląska i nie tylko. Tematy różne się przewijają głównie w zakresie teletechniki, elektryki, telekomunikacja.
Temat to EC Rybnik, mam do wykonania zakres wentylacji łącznie z pracami budowlanymi dot. instlacji okien, żaluzji, klap. Montaż central wentylacyjnych, urządzeń detekcji.
tel 694 470 914
Temat to EC Rybnik, mam do wykonania zakres wentylacji łącznie z pracami budowlanymi dot. instlacji okien, żaluzji, klap. Montaż central wentylacyjnych, urządzeń detekcji.
tel 694 470 914
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
Rzeszów ... może kogoś zainteresuje
http://ksiegarnienaukowe.pl/o-nas/kariera/
http://ksiegarnienaukowe.pl/o-nas/kariera/
Szukasz pracy? Z pasji, zajawki? Jesteś ambitny, energiczny? Pragniesz robić w życiu to co kochasz?
Możemy spełnić Twoje marzenia! Dołącz do zespołu najlepszych mechaników rajdowych - budujemy samochody dla mistrzów!
Znasz się na elektryce, mechanice, spawaniu? Być może nie potrafisz jeszcze wszystkiego! Nic straconego, damy Ci szansę.
Recepta na wspólny sukces to zaangażowanie, zacięcie i miłość do motorsportu!
Stawiamy na praktykę i umiejętności! Czekamy być może właśnie na Ciebie
A tak bardziej po ludzku
Poszukiwany mechanik i pomocnik mechanika do pracy przy budowie oraz serwisie aut rajdowych i wyscigowych (głównie Lancer Evo , Subaru impreza i auta proto do RSMP/GSMP/amatorki)
Praca w Mysiadle k/Piaseczna.
Nie oczekujemy wieloletniego doświadczenia, najbardziej liczy się motorsportowa zajawka i chęć podnoszenia kwalifikacji.
Z wymagań koniecznych:
Duża dyspozycyjność (wyjazdy na zawody w weekendy)
Kreatywność
Komunikatywność
Odpowiedzialność i sumiennność
Prawo jazdy kat. B
Dodatkowym atutem bedzie prawo jazdy B+E ,C+E.
Więcej info na PW.
Możemy spełnić Twoje marzenia! Dołącz do zespołu najlepszych mechaników rajdowych - budujemy samochody dla mistrzów!
Znasz się na elektryce, mechanice, spawaniu? Być może nie potrafisz jeszcze wszystkiego! Nic straconego, damy Ci szansę.
Recepta na wspólny sukces to zaangażowanie, zacięcie i miłość do motorsportu!
Stawiamy na praktykę i umiejętności! Czekamy być może właśnie na Ciebie

A tak bardziej po ludzku

Poszukiwany mechanik i pomocnik mechanika do pracy przy budowie oraz serwisie aut rajdowych i wyscigowych (głównie Lancer Evo , Subaru impreza i auta proto do RSMP/GSMP/amatorki)
Praca w Mysiadle k/Piaseczna.
Nie oczekujemy wieloletniego doświadczenia, najbardziej liczy się motorsportowa zajawka i chęć podnoszenia kwalifikacji.
Z wymagań koniecznych:
Duża dyspozycyjność (wyjazdy na zawody w weekendy)
Kreatywność
Komunikatywność
Odpowiedzialność i sumiennność
Prawo jazdy kat. B
Dodatkowym atutem bedzie prawo jazdy B+E ,C+E.
Więcej info na PW.