Bo mam wrażenie że pan nie doszacował sobie tego wozu i teraz próbuje z tego jakoś wybrnąć.
Moderator: Marcin-Kraków
PiRoman pisze:No dobra, sprawa się zesrała więc jako ciekawostkę mogę chyba na publicznym.
Byłem w okolicy i zadzwoniłem do pana około 13.00 żeby potwierdzić że aktualne.
I tak, pan mówił że niby aktualne, ale że już jest klient, ale że cena to się w sumie zmieniła (stał już za 11900 chyba), ale że klient już wykłada pieniądze i że jeszcze pozwala zdekompletować wyposażenie.
Pytam więc pana czy ogłoszenie traktować jako nie aktualne, pan powiedział że w sumie to tak... No to cóż miałem zrobić, odpuściłem wycieczkę...
Jeśli będziesz w okolicy to mógłbyś wpaść. Ja jestem nadal zainteresowanyHeh... ale stoi dalej... może jutro będę znó w okolicy, podjechać?
Bo mam wrażenie że pan nie doszacował sobie tego wozu i teraz próbuje z tego jakoś wybrnąć.
Romek nie ma telefonu ,on z budki dzwonimichał-z pisze:Niezłe jaja. Jak z Nim gadałem wczoraj rano to cena była taka sama jak na początku.
Jeśli będziesz w okolicy to mógłbyś wpaść. Ja jestem nadal zainteresowanyHeh... ale stoi dalej... może jutro będę znó w okolicy, podjechać?
Piroman, rzucisz mi na priv swój numer telefonu?
u siebie to dwa razy w rynnę i raz w parapetPiRoman pisze:Ale ze swojej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości