padl samochod w warnie
Moderator: Marcin-Kraków
-
padl samochod w warnie
Mam pytanie ma ktos jakies znajomosci w warnie? Padl mi silnik i potrzebuje pomocy przy naprawie auta.
Pajero 92 2,5 TD 

Re: padl samochod w warnie
a cos blizej? jesli w warnie w BG to w balcziku mam znajomego bulgara mowiacego po polsku i moze pomoc.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
-
Dol silnika mi sie kreci a gora nie. Caly rozrzad stoi. Mam teraz auto u mechanika w warnie rozbierze to dzis i zobaczymy.
Pajero 92 2,5 TD 

pamietajcie!
Jak sie jedzie chocby do Czech to warto kupic "dobre" ubezpieczenie assistance.
Dobre, czyli drozsze, z przeczytanymi OWU.
Jak sie jedzie chocby do Czech to warto kupic "dobre" ubezpieczenie assistance.
Dobre, czyli drozsze, z przeczytanymi OWU.
Kupisz. Ciezko tylko znalezc takie,zeby z popularnych na tym forum kerunkow przyholowali za free.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
jak w Proamie masz OC to mozna wykupic asistance na cała Europe bez limitu kilometrów
Czwarte serce 

Tą zimą miałem problem z padłem u fina. Po kilku fonach ktoś mi nadał informacje że w pzm ocie jakiś specjal ubezpieczenie jest, w którym, niby prawie po wykupieniu masz holowanie fury do domu prawie z każdego miejsca w "jełwropie". Raz w roku, czy coś. Nie wiem.
Nie zdążyłem tego wytrenować, bo dziada uruchomiłem i jakoś do domu się dokulałem.
Poszukałbym Ci dokładniejszego info, ale spadam z domu zaprowadzić inną gadzine do dziupli, bo mi prawdopodobnie czapka podskoczyła
Powodzenia
Nie zdążyłem tego wytrenować, bo dziada uruchomiłem i jakoś do domu się dokulałem.
Poszukałbym Ci dokładniejszego info, ale spadam z domu zaprowadzić inną gadzine do dziupli, bo mi prawdopodobnie czapka podskoczyła

Powodzenia
w takich wypadkach przydaje sie ADAC - kosztuje cos kolo 80 Ojro ale jak nie da sie naprawic na miejscu to holuja wrak do PL. Ubezpieczenie dziala na kilka samochodow - nawet jak sie jest tylko znajomym / pasazerem 

LC GRJ120
http://www.tlc.org.pl
-
-
Sam o takim ubezpieczeniu poruszyłem temat, i dobrze by było żeby taki temat ruszył i zawarte w nim były jakieś konkrety.
Ktoś jest na forum kto miał jakieś ubezpieczenie i z niego korzystał
.
Ktoś jest na forum kto miał jakieś ubezpieczenie i z niego korzystał

- brodafidela
-
mam ADAC, korzystałem.Marcingalloper pisze:Sam o takim ubezpieczeniu poruszyłem temat, i dobrze by było żeby taki temat ruszył i zawarte w nim były jakieś konkrety.
Ktoś jest na forum kto miał jakieś ubezpieczenie i z niego korzystał.
mam w wersji rodzinnej - karty ADAC mają u mnie wszyscy członkowie rodziny. koszt ok. 108 eur rocznie za wszystkich.
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
-
-
Czyli jadę sobie w przyszłym roku w Rumunowo bądź Krym, zesrywa mi się paździerz tak że naprawiać nie ma czego, wyciągam telefon, dzwonię i jakaś hiena przyjeżdża, ładuje i zabiera samochód pod wskazany przeze mnie adres a ja wracambrodafidela pisze:mam ADAC, korzystałem.Marcingalloper pisze:Sam o takim ubezpieczeniu poruszyłem temat, i dobrze by było żeby taki temat ruszył i zawarte w nim były jakieś konkrety.
mam w wersji rodzinnej - karty ADAC mają u mnie wszyscy członkowie rodziny. koszt ok. 108 eur rocznie za wszystkich.

Jeśli tak jest to zaraz na koniec lata tak jak się kończy OC wykupuję ten pakiet ADAC

- brodafidela
-
taki eklocki tylko w erze ...Marcingalloper pisze:Czyli jadę sobie w przyszłym roku w Rumunowo bądź Krym, zesrywa mi się paździerz tak że naprawiać nie ma czego, wyciągam telefon, dzwonię i jakaś hiena przyjeżdża, ładuje i zabiera samochód pod wskazany przeze mnie adres a ja wracambrodafidela pisze:mam ADAC, korzystałem.Marcingalloper pisze:Sam o takim ubezpieczeniu poruszyłem temat, i dobrze by było żeby taki temat ruszył i zawarte w nim były jakieś konkrety.
mam w wersji rodzinnej - karty ADAC mają u mnie wszyscy członkowie rodziny. koszt ok. 108 eur rocznie za wszystkich.. Czy dla mnie też jest przewidziana jakaś opcja powrotu
.
Jeśli tak jest to zaraz na koniec lata tak jak się kończy OC wykupuję ten pakiet ADAC.

wygląda to trochu inaczej.. ale summa summarum w/w scenariusz tez jest możliwy..

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
-
robie w warsztacie gore silnika bo w glowicy mielonka sie zrobila
czeka mnie ekstra wycieczka do warny 

Pajero 92 2,5 TD 

Mi kiedyś padł warn w samochodzie.
Nie sądziłem, że może być na odwrót

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Miszcz cietej riposty :pKostuch pisze:Mi kiedyś padł warn w samochodzie.

Odnosnie ADAC to na poczatek staraja sie naprawic a jak nie rokuje czy przewyzsza jakies rozsadne granice to wtedy holuja do kraju a nieszczesnik bilet na hulajnoge
nie dziala zas - "zepsulo mi sie - wiec zabierajcie pazdzierza" ...
mi wlasnie przyszlo 84€ zeby przedluzyc na nastepny rok ale ... jakos w tym roku sie nie wybieram ale chyba zaplace zeby jakas ciaglosc byla
LC GRJ120