Chciałbym pojechać 3 raz.
Dwa razy już chciałem. Covidysrowidy a potem debil ze swoją operacją specjalną i nie wychodzi coś.

Moderator: Marcin-Kraków
Chciałbym pojechać 3 raz.
Franc pojechał i chyba nawet wrocil
Ja mam - jedź do Macedonii. Taka Albania, tylko trochę mniej syfu, dużo mniej turystów i lepsze winojradek pisze: ↑śr lip 10, 2024 11:14 amNo z tymi meszkami to jest tam faktycznie przeebane.
Zostawmy ten temat na razie.
Jeszcze tydzień temu miałem plan na Rumunię, wczoraj chciałem jechać do Estonii, dzisiaj rano obudziłem się z pomysłem na Albanię.
Nigdy w Albanii nie byłem więć nie wiam jak ugryźć temat. Macie jakieś podpowiedzi?
@kpeugot franc jeździ co roku, nawet się spotkaliśmy koło Triberki
śmiem się nie zgodzić z tym syfem, do tego zupełnie inny klimat (ludzie) niż w albani no i względnie płasko, do tego morza brak (jest jezioro ochryd i w zasadzie tyle) sama Ochryda całkiem spoko okolice też, ale 100km dalej masz północną Grecję i Chalkidiki więc bez sensuKabal pisze: ↑śr lip 10, 2024 10:26 pmJa mam - jedź do Macedonii. Taka Albania, tylko trochę mniej syfu, dużo mniej turystów i lepsze winojradek pisze: ↑śr lip 10, 2024 11:14 amNo z tymi meszkami to jest tam faktycznie przeebane.
Zostawmy ten temat na razie.
Jeszcze tydzień temu miałem plan na Rumunię, wczoraj chciałem jechać do Estonii, dzisiaj rano obudziłem się z pomysłem na Albanię.
Nigdy w Albanii nie byłem więć nie wiam jak ugryźć temat. Macie jakieś podpowiedzi?Przy czym też jest mocno ciepło latem.
Wróciliśmy w niedziele, temp 30-34 stopnie max było bardzo ok
mus terenowym.
spożywamy a jakże, tyle że przed 12 i po 16
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość