szukam roboty

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
CrOOchy

Post autor: CrOOchy » śr maja 14, 2008 9:58 am

szukam roboty :)21

ostatnio sprzedawałem częsci samochodowe

no ale w sumie przyjme każda prace

edit
kontakt 503 506 934
Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem

Jeep
Chevy Suburban

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » sob cze 14, 2008 11:01 am

Szukam pracy w okolicach 3miasta jako kierowca C+E. Aktualnie jeżdzę na międzynarodówce, i jestem w domu raz na dwa tygodnie :-? a sytuacja rodzinna zmusza mnie do pracy na miejscu.
gg: 2172953, tel : 607 312 097
Jeep ZJ 5.2 V8 :D
www.gdansk4x4.pl
www.scania.jeszke.org - służbowo :)

vongraf
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: vongraf » ndz cze 15, 2008 5:44 am

Firma w której pracuje poszukuje kierowcy sprzedawcy wymagane prawo jazdy kat.c praca w warszawie wekendy wolne (wszystkie) info na prv.

Awatar użytkownika
kacper44

Post autor: kacper44 » pn lip 28, 2008 7:17 pm

Znajoma (studentka) szuka pracy na okres wakacyjny lub dłuzej (z elastycznym grafikiem).

miejsce: Warszawka

lat 21, dobra aparycja, angielski bdb, obecnie robi na infolinii polsatu i się frustruje, a nie pracuje. Jakby ktoś coś miał/był zainteresowany może podesłać CV na pm :)2

pozdrawiam
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''

Awatar użytkownika
Michal_R
Kontaktowanie:

Post autor: Michal_R » wt lip 29, 2008 12:32 pm

:)21
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 8:23 pm przez Michal_R, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kajen

Kontaktowanie:

Post autor: Kajen » pn sie 04, 2008 8:24 pm

Sam nie wierze ze to pisze, ale jakos nie moge sie dogadac z pracodawca...

Spawacz TIGiem z uprawnieniami podstawowymi na kwasowe i alu szuka roboty. Duze doswiadczenie w spawaniu rurociagow do przemyslu spozywczego (mleczarnie, masarnie i takie tam...), spawanie na poduszcze z przetopem, bez przetopu, bez poduszki, ze spoiwem, bez spoiwa, jak tam sobie kto zazyczy... Wlasna spawarka (aktualnie w naprawie ale nie bedzie to trwalo wiecznie), no i ogolne pojecie o pojeciu.

Szukam roboty z lodzkiego/mazowieckiego, ale mozliwe dalsze wyjazdy (max 2 tygodnie i troche przerwy - po 2 tygodniach syn mnie nie poznaje...)

Gotowy od zaraz, wlasny paliwozerny pojazd, na upartego jestem w stanie otworzyc wlasna dzialalnosc, jezeli bedzie potrzeba.

Wyjazd za granice odpada.

Kontakt w sygnaturze/PW.

HELP

Awatar użytkownika
FIX

Post autor: FIX » pn sie 11, 2008 8:30 am

Poszukuję roboty, najlepiej związanej z motoryzacją - sprzedaż samochodów, administracja sprzedaży.

-28 lat
-wykształcenie wyższe
-angielski - bardzo dobry (certyfikat LCCI)
-niemiecki - komunikatywny
-prawo jazdy kat B (10 lat za kółkiem)
-kwity na wózek widłowy

Do tej pory zajmowałem się głównie sprzedażą oraz zdministracją sprzedaży. Do doświadczenia zawodowowego zaliczyć jeszcze mogę koordynację grupy inżynierów w zakresie intstalacji bankomatów.

Najchętniej podjąłbym coś w Warszawie.

tel. 697 719 454
GU4

Pippo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Pippo » śr wrz 17, 2008 8:22 am

witam

nietestety/stety muszę zmienić prace ze względu na to że drastycznie zmieniły się warunki pracy które są sprzeczne z moją umową

teaz pracuje w ZUL'u
niby pracownik administracji

z zawodu jestem ogrodnikiem projektantem ogrodów,
automatyczne systemy nawadniania, wszystko co związane z ogrodami oraz bruki granitowe

w poprzedniej firmie miałem stanowisko kierownika ekipy (przy budowie rurociągu wodno kanalizacyjnego)

7 lat prowadziłem firmę ogrodniczą

byłem PH na sięć hipermarketów budowlanych C..... ma

wyższe niepełne na SGGW w Warszawie wydz ogrodniczy
angielski dobry
szkolenie z efektywnej sprzedaży
retusz i skład (photoshop cs3)fotografii dobry
zajomośc obsługi komputera - szybko się ucze nowych programów
prwo jazdy kat B
rozległe i dobre kontakty z hurtowniami artykułów ogrodniczych

tel 605 07 53 07
Filip

szukam pracy najchętniej w okolicach Pisz Girzycko, Orzysz, Ełk
Mitubaszi L200 '97 podniesiony opony 31/10,5/15
XJ '90 np 242 LSD 2" na sprzedaż

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » czw paź 09, 2008 6:31 pm

Szukam pracy jako instruktor nauki jazdy kat. B w Jeleniej Górze i okolicach. Najlepiej pełen etat, kasa nie jest najważniejsza-jako że była by to pierwsza moja praca jako instruktor. Info na priv albo tel 609472489
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S

Awatar użytkownika
romet
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: romet » śr paź 15, 2008 7:57 am

tez szukam pracy
od 2 lat jestem pracownikiem administracji , j ang , komputer, programy biurowe, po godiznach zapaleniec motoryzacyjny. podejme sie kazdej (no dobra prawie kazdej) pracy, najlepiej okolice gliwic, slask
brum brum

Awatar użytkownika
petercapri

Post autor: petercapri » czw paź 16, 2008 2:19 pm

1. Serwisuje komputery i czasami sieci - szybko i fachowo (zapomnij o "serwisach" komputerowych). Naprawiam i rozbudowuje sprzet. Zawsze staram sie usprawnic to co jest, i dobieram tylko podzespoly faktycznie potrzebne - bo nie mam sklepu i nie zalezy mi na sprzedazy ;)
Doswiadczenie 5 lat... albo 7... nie pamietam.
Nie szukam pracy w typowym serwisie komp - szukam klientow, ktorym zalezy na jakosci i efektach.

2. Robie zadania linowe na imprezach - mosty, zjazdy, tyrolki itp. Duze doswiadczenie w linach.

Awatar użytkownika
makar1980
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: makar1980 » czw paź 30, 2008 10:48 pm

Podejmę pracę współpracę w mechanice pojazdowej popołudnia i soboty
bez ZUS i innych
Łódzkie ok Poddębice Ozorków Łęczyca
Frontera 2.0 Sport

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt paź 31, 2008 12:04 pm

Moja małżonka poszukuje obecnie pracy. 27 lat, wyższe wykształcenie (pedagogika resocjalizacyjna). Doświadczenie w handlu, dystrybucji, HR (międzynarodowe pośrednictwo pracy), fundusze UE, szkolenia. Prawko kat. B, dobry angielski, podstawy niderlandzkiego i francuskiego. Doświadczenie w pracy w środowisku międzynarodowym. Umiarkowane wymagania finansowe. Wrocław i okolice.
Pozdrawiam
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » czw lis 13, 2008 9:21 pm

pracy szukam...
autocad-bardzo ok,
rmwin i robot millenium trochę ok.
pakiet office też rzecz jasna ok.
angielski jak najbardziej ok.
prawo jazdy B - sporo km na koncie.
studia ciągle w trakcie.
w tej chwili ciągle praca w branży reklamowej (wizualizacja zewnętrzna-stacje paliw, banki, salony samochodowe).
brak żony, dzieci i tzw. zobowiązań ;)

jak chcę, to szybko się uczę ...

gdyby coś, proszę o pw ...

Awatar użytkownika
michur

Post autor: michur » czw lis 13, 2008 9:31 pm

Zrezygnowalem z korporacji...i szukam pracy.Malopolskie...

Awatar użytkownika
zaq

Post autor: zaq » ndz lis 16, 2008 12:07 am

Szukam roboty :roll:
Obecnie pracuję od roku jako technik-informatyk w serwisie komputerowym. W praktyce oprócz naprawy kompów (hardware, software, laptopy) zajmuję się: logistyką, wystawianiem faktur, serwisem zewnętrznym, magazynem, kontaktem z klientami, sprzedażą w sklepie, reklamacjami, montażem sieci kategorii 5 w systemie AMP w placówkach jednego z banków na terenie całej Polski, montażem i konfiguracją monitoringu on-line, zarządzaniem samochodami w firmie, sprzątaniem i Bóg jeden raczy wiedzieć czym jeszcze :)11 Pracuję po 10 h dziennie za nędzną stawkę, często wyjeżdżam na drugi koniec Polski na kilka dni (w ostatni miesiąc natrzaskałem 6000 km !!! ). Jest to ponad siły i ogarnięcie rozumem dla normalnego człowieka. Dla przykładu:
Wyjechałem do Szczecina, od razu bez przerwy, bez jedzenia musiałem jechać układać sieć przez kilkanaście godzin, wróciłem następnego dnia rano (bez snu) do W-wy, a szef kazał mi jeszcze jechać coś załatwiać we Włocławku. Efekt był taki, że pracowałem 36 godzin non-stop i jeszcze autem jeździć musiałem. Takie akcje to zresztą nie wyjątek w tej firmie (praca po 24 - 20 h non-stop). Dodam, że nie mam płaconych nadgodzin. Chcę zmienić pracę, bo nie chcę się zabić zasypiając za kierownicą, a jeżdżę starym Berlingo po 140km/h bo tak mi szef terminy ustawia i tylko dzwoni i pogania :)11

Mam 25 lat, wykształcenie średnie maturalne, studiowałem ekonomie i anglistykę ale musiałem przerwać :cry: . Duża wiedza z dziedziny komputerów i oprogramowania, angielski na wysokim poziomie, prawo jazdy B, doświadczenie w sprzedaży. B. dobra znajomość sprzętu komp. i rynku IT.

Szukam każdej sensownej pracy w Wawie, jedyny warunek: chcę pracować z normalnymi ludźmi.
GAZ 69 EVO II - zmota się mota
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » ndz lis 16, 2008 12:29 am

a masz papiery na te wyjazdy i czasookres pracy ??
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
zaq

Post autor: zaq » ndz lis 16, 2008 12:40 am

gri74 pisze:a masz papiery na te wyjazdy i czasookres pracy ??
Pewnie że nie mam, przecież ten krwiopijca sam by na siebie bicza nie kręcił. Gdybym miał, to już bym się starał go na amen załatwić.

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » ndz lis 16, 2008 12:44 am

no ale ,masz jakies kwitki i inne szpargałki ---
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
zaq

Post autor: zaq » ndz lis 16, 2008 12:57 am

gri74 pisze:no ale ,masz jakies kwitki i inne szpargałki ---
Są w firmie faktury za benzynę, hotele są świadkowie, logi z GPSa zamontowanego w aucie (kolejny instrument kontroli i przymusu), wypisane delegacje, ale udowodnić to byłoby bardzo trudno, a ja na razie muszę z czegoś żyć. Jak znajdę inną robotę to mogę dopiero walczyć. Te wyjazdy są na gębe: mam płacone za wykonanie sieci poza umową o pracę, w tym czasie nie mam w ogóle płacone za godziny ani za kilometry. Z drugiej strony nie mogę odmówić wykonania tego, bo mnie po prostu wywalą.

Awatar użytkownika
Modzel1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Modzel1 » pn lis 17, 2008 3:48 pm

Jak juz tak fajnie wszyscy szukaja, to i ja sie dolacze.. :)

Mam 27 lat, poki co wyksztalcenie srednie, dogadam sie po angielsku, czytanie roznych dokumentacji tez nie jest wiekszym problemem.
Obracam sie w strefach informatyczno-fotograficznych. Strony www, PHP, MySQL i inne fajne skroty, od 6 lat administruje siecia osiedlowa (okolo 80 komputerow), Linux i FreeBSD czy Windows Server nie jest mi obcy. Troche zajmuje sie tez sprzetem komputerowym. Troche bawie sie grafika (Photoshop, Corel).
Mniej wiecej od roku interesuje sie fotografia w stopniu bardziej zaawansowanym niz pstrykanie u cioci na imieninach, najwieksze osiagniecie, to jak narazie moje zdjecia w gazecie Off-Road PL (relacja z Trialu w Jaworznie).
Pozatym pracowalem jako elektryk, sprzedawalem trumny (tak tak), zarzadzalem cmentarzem, daignozowalem stan nawierzchni kolejowych, zajmowalem sie ogolnie pojeta praca biurowa.

Mieszkam w Jaworznie i szukam pracy w najblizszej okolicy, ale nie jestem jakos szczegolnie przywiazany do aktualnego miejsca zamieszkania. Moze byc nawet Szczecin, pod warunkiem, ze zarobki pozwala mi sie tam utrzymac. Preferuje rejon poludniowy.. Wroclaw, Krakow, Bielsko, albo gdziekolwiek w gorach :)
Interesuje mnie tak praca stala jak i dorywcza. Moge tez wystawic fakture, prowadze wlasna firme.
Modzel

Awatar użytkownika
Przemy

Post autor: Przemy » pn lis 17, 2008 8:51 pm

Dział się ożywił bo zima idzie :D

To może i ja dodam swoje ogłoszenie.
Wykształcenie: Wyższe techniczne
Język: Angielski - średnio (dogadam się)
Prawo jazdy CE, uprawnienia na wszystko co pływa (zawodowe), ratownik wodny, własny samochód (+laweta)
Szeroka wiedza z zakresu mechniki pojazdów zarówno teoretyczna jak i praktyczna.
Dyspozycyjność, sumienność, chęć nowych wyzwań.

Jestem ze Szczecina i nie ukrywam, że z okolic tego miasta praca pasowałaby mi najbardziej choć jestem otwarty na propozycję.
wachta@wp.pl
609 111 677
# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją

[J. Piłsudski].

gg1196424

Awatar użytkownika
Michal_R
Kontaktowanie:

Post autor: Michal_R » czw lis 20, 2008 12:49 pm

:)21
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 8:24 pm przez Michal_R, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Didymos

Post autor: Didymos » czw lis 20, 2008 9:58 pm

Skoro już nastąpił taki wysyp to i ja coś nabazgram.
lat 29
inżynier transportu
angielski upper intermediate :)21 znaczy się i werbalnie, i pisemnie się dogaduję
prawko AB
Ostatnie 3 lata pracowałem jako specjalista ds. logistyki w holendersko - polskiej firmie, zajmowałem sie przede wszystkim organizacją transportów, a przy okazji odprawami celnymi, zakupami itp. i czegoś podobnego poszukuję, raczej blisko komina czyli np. Siedlce, Mińsk, Wawa...
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.

Awatar użytkownika
wolf_87

Post autor: wolf_87 » śr lis 26, 2008 9:33 am

poszukuje pracy okolice zakopanego nowego targu. Kierowca kat b,c. Doswiadczenie w zawodzie równiez jako przedstawiciel handlowy. tel 602669119 mail wolf_87@o2.pl
http://www.uwilkow.pl
Nocleg Zakopane Gubałówka
Terrano tel 602 669 119

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ludzie ludziom”