deszcze idą
Moderator: Marcin-Kraków
Re: deszcze idą
Nie wiem gdzie jestes i co pijesz, ale u mnie zrobilo sie ciemno 

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Podobno jak po metylowym przepłucze się solidnie organizm etylowym to potrafi się przejaśnić ...suziXL pisze:Nie wiem gdzie jestes i co pijesz, ale u mnie zrobilo sie ciemno

***** USA
u nas jakby chłodniej.. koło 3st
ale od jutra cieplej, w weekend 9st

ufff
to była sroga zima
ale od jutra cieplej, w weekend 9st

ufff
to była sroga zima
a w lutym

to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
Slyszalem, ale nadal ciemnoZbychoS pisze:Podobno jak po metylowym przepłucze się solidnie organizm etylowym to potrafi się przejaśnić ...suziXL pisze:Nie wiem gdzie jestes i co pijesz, ale u mnie zrobilo sie ciemno

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- Misiek Cypr
-
-
-
Niech pada.
W niedzielę jedziemy na włóczęgę to może choć w śniegu się któryś zagrzebie. Tak to tylko jedna ślizgawka na starorzeczu i ciągłe ślizganie - nuda
.
W niedzielę jedziemy na włóczęgę to może choć w śniegu się któryś zagrzebie. Tak to tylko jedna ślizgawka na starorzeczu i ciągłe ślizganie - nuda

- Misiek Cypr
-
Jechałem kiedyś trasę Nieustajacego Rajdu koło Nasielska, był odcinek, gdzie przebijalismy sie przez gory śniegu. V8 sie przydawało. Do momentu kiedy sie lód pod name nie załamał. fajnie sie jeździ zimą.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
-
-
Nuda tam koło Nasielska jest. Albo jechałem inne trasy.
W okolicy też wszędzie nudy przy takiej pogodzie, jak mokro to są ze cztery miejsca gdzie idzie się popatlać - przy tej pogodzie lipa.
W okolicy też wszędzie nudy przy takiej pogodzie, jak mokro to są ze cztery miejsca gdzie idzie się popatlać - przy tej pogodzie lipa.
- Misiek Cypr
-
Trasa miała byc lajtowa. Ale jak lód pod nami sie załamał, wpadliśmy metr w wodę zimną dość, żeby połowa wycieczki, a właściwie cała nie utopiona sie ulotniła. Tam jest niezłe rozlewisko, a lód miał 10cm w kwietniu. Imprezę nazwaliśmy Przebiju Śniegi 2013. Fajnie było, nic nie rozerwałem. Mój awatar pochodzi z tej imprezy.
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Ta woda przed moim autem, to nie woda, tylko lód zalany wodą, po załamaniu tafli, łopatą nic nie szło rozbić.
513549044
513549044
-
-

Zawsze jak my się uszykujemy, ubrania i buty (gumowce, wodery) i auta, w trapy, liny, łopaty to nigdy nic się nie dzieje.
Ale jak tylko ruszymy spontanicznie lub tylko spotkamy się gdzieś na trasie to prawie zawsze jest jaka grubsza wtopa czy usterka

Poniucham za tą trasą co jechaliście, może się wybiorę

- Misiek Cypr
-
Ja wydachowałem jadąc po bułki do sklepu, a że po drodze fajny teren był ale zdradliwy? To przeca nie moja wina 

513549044
513549044
-
-
Plucha u nas wsio puszcza
, w nocy też na plusie było.
Może się jutro coś wydarzy
.

Może się jutro coś wydarzy

- Misiek Cypr
-
Właśnie połaziłem sobie po jeziorku, nad którym mieszkam. Lód ma ponad pół metra grubości, śnieg puszcza, ale lód nie chce. Zlazłem bo jakis ormowiec zaczął mnie od skrajnych nieodpowiedzialnych I takich tam nawoływać. 

513549044
513549044
-
-
Pół metra lód to już ciężarówką można latać.Misiek Cypr pisze:Właśnie połaziłem sobie po jeziorku, nad którym mieszkam. Lód ma ponad pół metra grubości, śnieg puszcza, ale lód nie chce. Zlazłem bo jakis ormowiec zaczął mnie od skrajnych nieodpowiedzialnych I takich tam nawoływać.
Widzę że już Małta na fejsbuka wstawiła to i jak wstawię tu chyba też się nic nie stanie.
https://www.youtube.com/watch?v=8lfBfsf ... e=youtu.be
I Małta

Lód ma 10-15cm ale bez problemu utrzymuje Gallopera, XJ i Y61 na raz. Filmu wstawić nie mogę bo tam za dużo się mówi

-
-
Nigdy nie mam dowodu.
A szyby są rozjaśnione, na poprzednich wieczorami cofać się nie dało. Z wewnątrz jest wszystko widać.
A szyby są rozjaśnione, na poprzednich wieczorami cofać się nie dało. Z wewnątrz jest wszystko widać.
Sypie dosc.
Jakie mieliscie dzisiaj przygody na sniegu?
Jakie mieliscie dzisiaj przygody na sniegu?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Żadnych problemów ...
Po mieście do 2-3 kilo chodzę z buta.
Rano jeszcze nie było śniegu.
Pięknie jest ...

Po mieście do 2-3 kilo chodzę z buta.
Rano jeszcze nie było śniegu.
Pięknie jest ...

***** USA
Taki to pożyje.
Dzisiaj mnie ESP ratowało. O ile się nie mylę to pierwszy raz w życiu.
Mam mały dylemacik. Ok 19,30 muszę skoczyć 3 wioski od mojej wioski. Nie jestem pewien czy Astra dojedzie do asfaltu (1000 metrów dziczy), więc powinienem wziąć Pajero, ale jak już doczłapię do asfaltu to fajniej by się jechało Astrą.
Dzisiaj mnie ESP ratowało. O ile się nie mylę to pierwszy raz w życiu.
Mam mały dylemacik. Ok 19,30 muszę skoczyć 3 wioski od mojej wioski. Nie jestem pewien czy Astra dojedzie do asfaltu (1000 metrów dziczy), więc powinienem wziąć Pajero, ale jak już doczłapię do asfaltu to fajniej by się jechało Astrą.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.