Oczywiscie nie zostanę dlużny pomocnikowi

Moderator: Marcin-Kraków
bryspp pisze:dokladnie 29500 zeby nie było przekłamania.... co wiecej... cytuje: "przy takiej cenie to ja bede zadowolony (sprzedający) i Pan (czyli kupujący - JA) "
Cenę Ustalilem przed ogledzinami. Zadałem wtedy pytanie idento jak teraz tylko wtedy odpowiedz była ze cena i tak juz śmiesznie niska... I jest taka jak wystawiona...Mroczny pisze:bryspp pisze:dokladnie 29500 zeby nie było przekłamania.... co wiecej... cytuje: "przy takiej cenie to ja bede zadowolony (sprzedający) i Pan (czyli kupujący - JA) "
hmmm
czyli trafiłeś na kretyna co nie wie na czym polega sprzedawanie
ale..
1. cenę to się ustala zanim się wybierze na oględziny. Kraj deklami stoi i o najbardziej oczywiste oczywistości trzeba się dopytać
2. zagrałeś zabawnie - ale chłop Ci nie sprzeda i na darmo pojedziesz albo sprzeda uprzednio zalawszy profile kretem..
hiena czy właściciel prawdziwy?
Olać go. Nie ten to następny będzie.Celem Transakcji dotyczących sprzedaży lub wynajmu nieruchomości, Transakcji w kategorii „Wakacje” oraz Transakcji w kategorii „Motoryzacja”, w podkategoriach „Samochody”, „Motocykle”, „Maszyny budowlane”, „Maszyny rolnicze”, „Inne pojazdy i łodzie” oraz "Przyczepy, naczepy", Transakcji w kategorii "Usługi" oraz Transakcji w podkategorii "Żywe zwierzęta" nie jest zawarcie umowy, jakiekolwiek czynności podejmowane przez Użytkowników w ramach tych Transakcji nie są wiążące, a Transakcje te mają charakter wyłącznie ogłoszeniowy.
Kurcze podkupiłeś mi, jutro będę na niego polowałZbowid pisze:Kupiłem
Przedmioty wystawione na prywatnych aukcjach online ( w tym przypadku na moich ) nie podlegają : gwarancji , rękojmi , ani zwrotowi po dokonaniu transakcji . Jeżeli bierzecie w nich udział tzn. że się z tym zgadzacie ! Zgodnie z prawem EU dodatek ten powinien znajdować się pod każdą aukcją online - ja umieszczam go na stronie " O Mnie " - w przeciwnym przypadku sprzedawca jako osoba prywatna zobowiązany jest do rocznej gwarancji na sprzedany towar nowy jak też używany.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości