Mam do odbioru reduktor od jimniego w Gliwicach. Sprzedawca upiera się że tylko odbiór osobisty.
Cel ćwiczenia jest taki że kupuję uszkodzony reduktor z jimniego poliftowego i przekładam z niego przekładnię planetarną do mojego uzyskując 20% zwolnienia na wolnych biegach. Jedyny uszkodzony reduktor od poliftowego znalazłem w Gliwicach no i właśnie...
Może ktoś chciałby zarobić jakieś dobre wino czy inną flaszkę za fatygę? Reduktor trzeba odebrać i wysłać do Warszawy lub ewentualnie przy jakiejś tam okazji podrzucić komuś kto będzie jechał do Stolicy...
Odbiór reduktora w Gliwicach
Moderator: Marcin-Kraków
Odbiór reduktora w Gliwicach
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Re: Odbiór reduktora w Gliwicach
Nie wiem ile zajmuje miejsca ten reduktor, ale jeżeli wejdzie do bagażnika placka to mogę Ci go odebrać, na weekend jadę w okolice Wawy w sensie do Otwocka, jakoś się możemy ugadać zawsze to bliżej.
Patrol Y60 V8 long 1990r.
- apede
-
- Kontaktowanie:
I jak, masz graty?
loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Mam mam, dzięki Grzywackiemu 

Jimny M16A
Miało być to co przyjechało w ogóle?
Na oko wyglądało na niezajechane, sprzedawca opowiedział oczywiście jakąś historyjkę o zwybuchowanym motorze, znikomym przebiegu i niepalącej niemieckiej zakonnicy co tylko z monopolowego do klasztoru...
Pozdr.
Andrzej
Na oko wyglądało na niezajechane, sprzedawca opowiedział oczywiście jakąś historyjkę o zwybuchowanym motorze, znikomym przebiegu i niepalącej niemieckiej zakonnicy co tylko z monopolowego do klasztoru...
Pozdr.
Andrzej
Patrol Y60 V8 long 1990r.