Jest ktoś, kto się tym zajmuje.?
Mam 15 letnią berettę komfort, w tym roku była wymieniana pompa obiegu, ale nadal jest coś nie tak. Przy 50 stopniach ciśnienie w układzie prawie wchodzi na czerwone pole, czyli 3 atm.
Chyba czas na nowy, poprzednia naprawa 250, sam przyjazd mistrza to 100, więc dochodzę do wniosku, że przydałby się nowy, mam rację?
Co polecacie, na pewno nie chę tych nowych gdzie spaliny ogrzewają dolot, oszczędności prawie żadne.
Kocioł gazowy dwufunkcyjny, potrzebny fachowiec
Moderator: Marcin-Kraków
Kocioł gazowy dwufunkcyjny, potrzebny fachowiec
Ostatnio zmieniony pn lut 09, 2015 4:55 pm przez jpi, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Re: Kocioł gazowy dwufunkcyjny, potrzebny fachowiec
Miałem tak w tym modelu.U mnie rozszczelniła się nagrzewnica i ciśnienie z sieci szło na grzejniki.
Wtedy "zespół wodny" kosztował 750zł.Nie wiem jak teraz.
Wtedy "zespół wodny" kosztował 750zł.Nie wiem jak teraz.
PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
Jak cisnienie rośnie tylko wtedy jak sie nagrzewa to masz rozdupcone naczynie wzbiorcze do centralnego albo nie ma w nim powietrza i trzeba dopompowac...jpi pisze:Jest ktoś, kto się tym zajmuje.?
Mam 15 letnią berettę komfort, w tym roku była wymieniana pompa obiegu, ale nadal jest coś nie tak. Przy 50 stopniach ciśnienie w układzie prawie wchodzi na czerwone pole, czyli 3 atm.
Chyba czas na nowy, poprzednia naprawa 250, sam przyjazd mistrza to 100, więc dochodzę do wniosku, że przydałby się nowy, mam rację?
Co polecacie, na pewno niechę tych nowych gdzie spaliny ogrzewają dolot, oszczędności prawie rzadne.
Vitka +4" + jakś tam mt i jakoś się jeździ
Chyba zbiornika nie ma, jest spiralazielu3 pisze:Jak cisnienie rośnie tylko wtedy jak sie nagrzewa to masz rozdupcone naczynie wzbiorcze do centralnego albo nie ma w nim powietrza i trzeba dopompowac...jpi pisze:Jest ktoś, kto się tym zajmuje.?
Co polecacie, na pewno niechę tych nowych gdzie spaliny ogrzewają dolot, oszczędności prawie rzadne.
Wniosek, kup nowy

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Naczynie musi być bo takie objawy miał byś od poczatku...
Vitka +4" + jakś tam mt i jakoś się jeździ