jakieś info o miejscu zbiórki... startu? bo tyle że tam gdzie poprzednio to ja nie umiem trafić po takiej wskazówce

przy okazji zapytam o marcową trasę - to będzie wyścig tak jak pisano wcześniej? wyrzucić graty z wozu w tej sytuacji trzeba...
Moderator: Pasza
Zadzwoń do mnie 601135484 to ci wytłumaczę jak trafić. Jeśli chodzi o formułę rajdu to będzie 8 os-ów i z 10 pieczątek. Weź cały szpej jaki masz to zwiększysz szanse wygranejRAF z Ochoty pisze:strzałka...
jakieś info o miejscu zbiórki... startu? bo tyle że tam gdzie poprzednio to ja nie umiem trafić po takiej wskazówce![]()
przy okazji zapytam o marcową trasę - to będzie wyścig tak jak pisano wcześniej? wyrzucić graty z wozu w tej sytuacji trzeba...
Szyderca...wstys pisze:
Jakos o ile pamietam to zawsze byłeś szydercą oglądaczem co to mu szkoda limuzyny na rajdowanie - wiecjezdem
Uuuuuuu .... mam nadzieje ze nie będę musiał czekać do lata żeby zabrać EX-awstys pisze: a co do wody to pisałem o moich wlasnych ostatnich doznaniach - nie na ostatniej SWC - jednak przez świeta troszke pozwiedzałem moja i pająkową okolice i wody jest sporo - bagienka co to na jesieni powysychały stały sie torfowiskami po pachy.....![]()
![]()
ciekaw jestem tylko czy jakies jeziorko z patykiem szt 1 na srodku + pieczątką się nie znajdzie w RB![]()
Tak, faktycznie była taka sytuacja w "turystyku" zaraz po starcie ale w porę ogarneliśmy.PaveL pisze:Nam też się podobało.
Dodatkowy plus za ostatnią (w naszym roadbooku) pieczątkę za wodą, przy której wymyły się koła i podwozie.
Z minusów - widzieliśmy, że początkujące załogi nie dowiedziały się że trzeba przyplombować karty do samochodów i do pieczątek podchodziły z kartami w ręku (samochody zostawały na drodze 10-15 m dalej).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości