WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 10, 2008 6:15 am

el matador 4x4 pisze:[Ale jakbyś sie uparł zrobim klase "Damka" tylko dla Kozaków . Rama na pułapie meter 90 i onucki bawełna 110%
Polecisz w timie szwagier&szwagier tylko musisz pilnować żeby żeby sie śfagier Cieloka nie zakopał i nie zgubil Kaloszka oraz żeby sie Cielok nie obsunał z taczek na czasówce :P :P :P
nie ma w rockym nic z patrola

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 10, 2008 6:19 am

[ Cieloku strona ruszyła , bo odkupiliśmy z Malina prawa autorskie od Dziubińskiego za ciezka bule i teraz bedzie przez nas administrowana na biezaco.

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » czw kwie 10, 2008 6:28 am

no mam nadzieje ........... niech sie cos dzieje!!! I propozycje w takim badz razie mam. Koniecznie zrobic galerie perunów radomskich i tych z dawnych czasów i tych obecnych.
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » czw kwie 10, 2008 7:19 am

Strona ruszyła A JAK!!!. Galeryje PIERUŃSKĄ moszna poładować. Obocym sie w piersych nasych PEKAESACH HEJ. A ty Tomaszku nie napśtyńczaj się. Zawsze mówiłem że zielone PATROLE są do DU...niczego. Całe dobro z nich bijące to tylko zielony kolor. ( mowa o Y61 ). Dlatego postanowiliśmu z El Matadoru, że jak nie poładujesz zwierza i nie dokupisz tylnych bocznych kółek do damki ( bo wtedy tylko spełni wymagania 4x4 )do weźmiesz sobie naszą lebiotkę, która nie jednego gentelmana sztuki offroadowej wpędziła w kompleksy i mamy na to swiadków. A ponieważ jesteś wytrawnym szoferem i PIERUNEM oczywiście weźmiesz model z mocno podjechanym silnikiem z ŻUKA i letko półśmiesznymi z punktu widzenia bieżnika oponami. A wszystko to w jakże pięknym ZIELONYM kolorze ze znakiem 69M a nie jakims tam barachłem Y61. Dokładamy czapke czpołgisty ta samą co kilka lat temu mieliśmy na globusach w GÓRACH ŚWIĘTOKRZYSKICH. NA pokład weźmiesz LORDA VYDERA. Jest świetnym pilotem i mechanikiem. :wink: Każdego GAZA robi w 5 sekund.
A i jeszcze jedno. Byłem wczoraj u CIELOKA i widziałem, że ŚWAGIER galantował filce. W tym roku obroni tytuł FRED ASTEIR żyje. :)2

ttomas
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ttomas » czw kwie 10, 2008 8:17 am

Czyli mówiąc któdko powrót do korzeni GAZ zresztą to mój ulubiony sprzęt. Żebyśmy wam tylko z LORDEM wstydu nie narobili HA. HA

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 10, 2008 2:07 pm

ttomas pisze:Czyli mówiąc któdko powrót do korzeni GAZ zresztą to mój ulubiony sprzęt. Żebyśmy wam tylko z LORDEM wstydu nie narobili HA. HA
Moze być i tak Tomaszku . Przyznać musze ,że stary sowiecki gazik zakasował już nie raz galancie poładowane nowe taksówki , a jeszcze z galantym szoferem za kierownikiem moze sie stac czarnym koniem.

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » pt kwie 11, 2008 9:42 pm

Odliczanie rozpoczete a i pogoda jak na razie sprzyja co troszku dolewa.Nie wiem czy snorkela wyzej nie zmotac bo wybieram sie w ten brod co to Malinowy przed nim kleczal swego czasu :lol:
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » sob kwie 12, 2008 10:39 am

snorkele do góry wodery zabrać a co dla niektórych to i sprzęt do nurkowania by sie zdał. :lol:
art4x4

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » ndz kwie 13, 2008 10:19 am

Po wczorajszym objechaniu pewnej sadzawki z niewielką ilością wody i troszką błotka stwierdzam, że może być niezła zabawa.
Kilku fotek zamieszczam coby był wgląd dla zainteresowanych, sory za jakość, ale telefonem cpykane:
http://artekradom.fotosik.pl/albumy/411468.html
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » ndz kwie 13, 2008 8:28 pm

[quote="ArtekRadom"]Po wczorajszym objechaniu pewnej sadzawki z niewielką ilością wody i troszką błotka

Artek od tej niewielkiej ilosci mam smutne oczka w Patrolu :lol:
A i jakby kto tam w tym blotku podczas rajdu telefon komorkowy znalazl-to nasz tylko nigdzie mi nie wydzwaniac,bo bateryja moze byc licha !! :)23

Trasa zdecydowanie piekna,zachecajaca i jedyna w swoim rodzaju.

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » pn kwie 14, 2008 5:31 am

być nie byłem ale przy piwku wysłuchałem opowiesci z sobotniego objazdu. Musiało byc fantastycznie,pieruny potopione, ubrudzone,tubylcy obłaskawieni ..................objezdzający zmęczeni wiec chyba wszystko gotowe. Wody duzo (widac na fotkach) zabawa będzie przednia. Jeszcze dwa tydnie i walimy do Koszorowa .
art4x4

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » pn kwie 14, 2008 5:42 am

po dokładnym przejzeniu zdjęc dochodze do wniosku ze Remek wpadłeś dokładnie w tą samą dziure co ja w zeszłym roku.........schowałem tam całego patrola.I na moje nieszczescie wiozłem wtedy na pierwszy wyjazd LORDA VYDERA który po wygrzebaniu się z wozu mówił ze pi..........take jazdę,ale nie poddał się i jezdzi nadal(tyle ze nie zemną) :lol:
art4x4

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn kwie 14, 2008 7:29 am

[quote="art4x4"]po dokładnym przejzeniu zdjęc dochodze do wniosku ze

A ja sie Cieloku letko zagapilem w lusterko czy reszta jedzie za mna i gotowe , ale dacha nie było , choć było blisko.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn kwie 14, 2008 7:43 am

Podaję namiary na noclegi:

SCHRONISKA MLODZIEŻOWE SKAŁKA
26-500 Szydłowiec, ul. Kościuszki 39A,
tel. (048) 617-43-11
Lokalizacja: w tylnej części obiektów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2,
(należy główną bramą wjechać na teren szkoły i przejechać do ostatniego obiektu na terenie placówki, szkoła całodobowo dozorowana)
więcej informacji...

ZAJAZD O'KEY
motel, restauracja, Parking-Barak,
26-500 Szydłowiec tel. (4 617-49-76 fax. 617-49-58 tel.
kom. 605 414 903
lokalizacja: przy trasie Kraków- Warszawa, 3 km za Szydłowcem, lokal czynny całą dobę, 150 miejsc dla konsumentów, kuchnia regionalna, tradycyjna,
zaplecze noclegowe: 25 miejsc, w pokojach 2,3,4 osobowych;

BAR-MOTEL "IGUŚ"
Restauracja, ul. Kościuszki 263, 26-500 Szydłowiec
tel. (4 617-44-93, 617-45-51
ilość miejsc dla konsumentów: 180, istnieje możliwość obsługi dużych grup zorganizowanych,
specjalność zakładu: kuchnia domowa,
godziny otwarcia lokalu: całodobowo
inne istotne dla turysty informacje: zakład posiada zaplecze hotelowe ( pokoje jedno-, dwu- i trzyosobowe) łącznie 24 miejsca, parking. Miła i szybka obsługa, smaczna kuchnia, sprzedaż posiłków własnej produkcji

BAZA RAJDU W IGUSIU ALE DLA WYMAGAJĄCYCH PODAJĘ STRONĘ Z WIĘKSZĄ LICZBĄ HOTELI Z NIECO WYŻSZEJ PÓŁKI

http://www.szydlowiec.asi.pl/turinf.html

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn kwie 14, 2008 8:15 am

Wojtek Bratford pisze:
ArtekRadom pisze:
Artek od tej niewielkiej ilosci mam smutne oczka w Patrolu :lol:
A i jakby kto tam w tym blotku podczas rajdu telefon komorkowy znalazl-to nasz tylko nigdzie mi nie wydzwaniac,bo bateryja moze byc licha !! :)23
Wojtuś, myśmy nasze smutne Rakietowe oczka u Prezesa na ranczu wyleczyli, wode śmy wylali ze reflektorów razem z żabami i innej maści żyjątkami cośmy ich po drodze nabrali, kilka razy sztukliśmy w szkiełka i świcą.
Komury bedziem szukać, za dwa tygodnie, tylko nie wiem czy bateryja da radę do tego czasu.
Matadoru jakbyś potrzebował swojego sznurka to se u nas na firmie wisi i suszy.
A tu jeszcze jedna zagubiona w bojach fotka:
Obrazek
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn kwie 14, 2008 12:49 pm

Remek na te maskę to Oni mnie siłą wygonili :o ja tam z własnej woli nie wlazłem :wink:
A co do noclegowni to wydaje mi się że mało czasu sie tam spędzi bo zabawa będzie przednia
ROCKY 2.8D '88

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn kwie 14, 2008 12:57 pm

[Dobra , dobra na pewno mam caluske politure na masce śpilorkami porysowanom.

Bedziesz kurna płacił a jak. :lol:

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt kwie 15, 2008 6:55 am

NO pewno, że czasu na sen będzie mało. Sami widzieliście, że zrobiliśmy troszkę mniej niż połowę trasy i ile czasu na to poświęciliśmy. Całę szczęście, że mamy nasz tajny przyczółek w RĘDOCINIE gdzie gościnność lokalesów jest nie do ogarnięcia. Nie będę tu pisał, że jej głównym powodem jest nasz lovelas, który przegrał pojedynek na mietły w sionku jakże zacnego pałacu, przed drzwiami którego omal nie odbyły sie zaręczyny. Całe szczęście, że jesteśmy urodzonymi dyplomatami i cwancygierami i " mały poczęśtunek " na GOŚCIŃCY zakończyliśmu przecudnej maści fofografiją na tle zaprzyjaźnionego hutoru :wink: . Ciekawe co by było gdyby TEŚĆ" nie zbombardował się NIKSZAŃCEM w romantyczny jak na jego byt sposób odpitym bez ukruszenia szyjki. Rockersy dawajta te fotke na forum bo warto. :D . Biedna PANI BABCIA znowu przujdzie jej czekać na zaręczyny okrąglutki rocek. ..ach zostawić to wszystko i wyjechać na Kamczatkę..............

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Re: WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008

Post autor: ArtekRadom » wt kwie 15, 2008 9:13 am

pierun4x4 pisze:Rockersy dawajta te fotke na forum bo warto. :D .
Malinka zdjęcie masz a jak:
Obrazek
ROCKY 2.8D '88

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt kwie 15, 2008 12:11 pm

Człowiecze toś mi frajde zrobił faj duli faj duli faj fotka boska jak pierun jasny

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » wt kwie 15, 2008 1:10 pm

pierun4x4 pisze:Człowiecze toś mi frajde zrobił faj duli faj duli faj fotka boska jak pierun jasny
Taaaaa. Boska je a jak . Tylko mi tej babci żal , bo narzecony silnie niestabilny . Powiedzta Jej , że jak bedzie na "zięcia" krzyceć , to sie bedzie co roku rozmyślał.

A wojna na mietły to jeszcze nie rozstrzygnięta boś sie pierónie plecmi obkręcił jak żem Ci chciał piknie w ryjonek wyłoić i bez to tylko ja mam politure ryśniętą. HOWGH.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » wt kwie 15, 2008 5:30 pm

el matador 4x4 pisze:
pierun4x4 pisze:Człowiecze toś mi frajde zrobił faj duli faj duli faj fotka boska jak pierun jasny
Taaaaa. Boska je a jak . Tylko mi tej babci żal , bo narzecony silnie niestabilny . Powiedzta Jej , że jak bedzie na "zięcia" krzyceć , to sie bedzie co roku rozmyślał.

A wojna na mietły to jeszcze nie rozstrzygnięta boś sie pierónie plecmi obkręcił jak żem Ci chciał piknie w ryjonek wyłoić i bez to tylko ja mam politure ryśniętą. HOWGH.
Znaczy sie faj duli faj duli faj

ttomas
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ttomas » wt kwie 15, 2008 6:47 pm

Artek od tej niewielkiej ilosci mam smutne oczka w Patrolu : Nie przejmuj się Wojtusiu też takie miałem ale jest na to rada, dziurku tża w kloszu przewiercić i po problemie woda wleci i wyleci sprawdzony patent

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » wt kwie 15, 2008 8:21 pm

Wlasnie tez mi ten patent do glowy przyszedl.Tylko w moich oczkach juz tyle razy woda goscila,ze trza bedzie ich predzej czy pozniej wogole wymienic,bo swiatlosci to niewiele daja.Zeby nie huligany na dachu to byloby kiepsko...
Ale dzieki za rade :)2

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » śr kwie 16, 2008 6:03 am

Fotka -rewelacja
tylko dlaczego nie ma na niej osławionej Dorki ??
Bo nie widze tu zadnej długonogiej blondynki o nietuzinkowej urodzie i
duzym biuscie.A tak własnie nam ja opisywales Matador :)23

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”