wlasnie je mam przykro mi ze tak pozno ale laptop ulegl zniszczeniu w dniu dzisiejszym mam wyniki ale laptop nie przezyl i dane tez nie
pozdrawiam Baxik
No. Nadmistrz tez byl zdziwiony i prosil o pomoc w kulaniu fantow do busa Ale on w sportowej. W lekkiej i ciezkiej nie pamietam kto wygral, bo bylo za glosno
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
No nieżle
13 w sportowej i 36 całokrztałt Jest git.
Hmmm...jakbym w lekkiej startnął było by 5 , a może 4
A niektórzy mówili że z takimi mostami to żebym się tam nie wpierdlalał bo problemów organizatorom narobie i trza mnie bedzie już z hałdy ściągać
Ciesze się jak cholera
Jeszcze raz Szary dzięki za rajd.Było świetnie
Witam serdecznie!
Jako że jestem tu nowy więc pewnie nikt z Was mnie nie kojarzy, aczkolwiek mam nadzieję że jeszcze nic straconego...
Podczas ostatniego długiego weekendu również miałem przyjemnośc kibicowania zmaganiom załóg z ciekawym ukształtowaniem i grząskością podłoża , niestety z powodu ograniczeń czasowych mogłem być tylko jeden dzień - konkretnie w czwartek („Kotlarnia”), jednak udało mi się zrobic kilka fotek - a właściwie to mam krótki filmik z jednej z ostatnich czwartkowych prób, ale niestety z przyczyn technicznych na razie nie udało mi się go tu umieścic, więc póki co kilka fotek zrobionych właśnie z tego filmu (stąd może niedoskonałą jakośc -ale da się cos zobaczyc ) . W razie czego filmik mogę przesłac na maila - pozdrawiam
A tu kilka fotek:
mikhey pisze:coś towarzystwo z h31 się obija... Kiedy fotki...?
Przeca mówiłem-dziś (wtorek), późnym wieczorem pierwsza część zawiśnie!
A potem, z dnia na dzień będziemy zwiększać poziom adrenaliny w waszych żyłach! Dawka wszystkich fot ze wszystkich dni na raz mogłaby Was zabić!!