ps. mój syn wczoraj poleciał chwalić sie kolegom trzecim miejscem

jeszcze raz dzieki

Moderator: Pasza
Dzięki umiejętnościom mojego qzyna zapraszam na "ten" wycinek informacji z tvs z wczoraj z 21 www.sendspace.com/file/4q1jcjgalubap pisze:@qubus - a co to za TV była? Kiedy będzie można to obejrzeć?
Gratulacje dla pilotkiGreentop pisze:Dzięki umiejętnościom mojego qzyna zapraszam na "ten" wycinek informacji z tvs z wczoraj z 21 www.sendspace.com/file/4q1jcjgalubap pisze:@qubus - a co to za TV była? Kiedy będzie można to obejrzeć?
Wczorajsza impreza była dla nas chyba najtrudniejszą technicznie w jakiej startowaliśmy - mimo że nie było wklejek.
Z pewnością podszkoliliśmy się w pokonywaniu trawersów. Na jednym z nich już chciałem się wycofać ale nie było gdzie no i moja bezbłędna pilotka przekonała mnie do dalszej jazdy![]()
Przyznam jednak że spodziewaliśmy się czegoś innego po trasie turystycznej...
Dziękujemy za wspólną zabawę
@qubus - czy jest możliwość odzyskania naszego roadbooka?
Proszę mnie w to nie wrabiać,kjablonski pisze:na początku rajdy dziura była na końcu po prawej stronie, potem się zmieniało - co auto to inne warunki . Utrwaliło sie po Feniksie bo tak piłował że stopił piach![]()
Prawda - atakowaliśmy maszym miśkiem bez przygotowania i polegliśmy natychmiastowo.Feniks pisze:...ale zwrócie uwagę że my sobie te podjazdy przygotowaliśmy zanim zanim je przejechliśmy.
Może klucz programu leży w tym właśnie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość