SZTOLNIA 2008 / 12-14 wrzesień/KMST 4X4 RADOM/

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » wt lip 01, 2008 3:36 pm

matkowka pisze: apriori
Panowie nie wiem,czy koleżanka nam tu czasem nie jedzie w rajtuzy ?? Jakiegoś takiego wysublimowanego slownictwa używa,że nie wiem,czy nie należałoby skonstatować jakiegoś wniosku ?? ?? :lol: :lol:
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

Awatar użytkownika
matkowka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: matkowka » śr lip 02, 2008 12:59 pm

co się kolego przypier..sz do słówek ?? ktoś się czepia "blatowców" to pytam czy im wolno na tak elitarny rajd przyjechać czy trzeba cv pokazać :lol: bo chetnie się pobawimy, bez ciśnienia :)2
pozdr
nowa i do tego baba
patrol GR

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » śr lip 02, 2008 1:25 pm

O żesz kurnasz co za ostra dziewoja !!
Aż mnie z nóg powaliło.
Pewnie,że przyjeżdżajcie.Widać po Tobie,że nie będzie sr..nia po krzakach i bujania w hamaku. :lol:

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » śr lip 02, 2008 8:39 pm

Pieruny kiedy zgłoszenia, bo jutro wyjeżdżam w mazurską dzicz, mogę nie mieć zasięgu i boje się o miejscówki, przytrzymajcie cós wrazie co dla mnie i Simera.
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » czw lip 03, 2008 8:02 am

Wojtek Bratford pisze:O żesz kurnasz co za ostra dziewoja !!
Aż mnie z nóg powaliło.
Pewnie,że przyjeżdżajcie.Widać po Tobie,że nie będzie sr..nia po krzakach i bujania w hamaku. :lol:
A pewnie , że ostra 8) Miałem niewątpliwą przyjemność poznania jej i "ciacha" ;). Nawet fotki mogę sprzedać hihihihihi.
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » czw lip 03, 2008 9:01 am

A te fotki autoryzowane,czy bez cenzury ??

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » czw lip 03, 2008 1:39 pm

Wojtek Bratford pisze:A te fotki autoryzowane,czy bez cenzury ??
Aż sam się bałem spojrzeć ;)
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » czw lip 03, 2008 3:06 pm

ROKERSY DROGIE nie bojajcie sie . miejsce macie zaklepane. Zaklepke ma oczywiście OSTROPRĄCA rozmówczyi Bratfordowa, którą za wrodzoną rawurę pozdrawiam. W tym tyodniu wystartuje lista zgłozeniowa na www.4x4.radom.pl. Bratfordu nie poddawaj się!!!

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » czw lip 03, 2008 3:45 pm

shpon pisze: Aż sam się bałem spojrzeć ;)
Ja tam sie nie boje jestem agent "TASK". Wrzuć tu z jedną foteczke dla osłody albo podaj link.
To zrobimy PINK :)22 :)23

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pt lip 04, 2008 7:18 am

matkowka pisze:co się kolego przypier..sz do słówek ?? ktoś się czepia "blatowców" to pytam czy im wolno na tak elitarny rajd przyjechać czy trzeba cv pokazać :lol: bo chetnie się pobawimy, bez ciśnienia :)2
pozdr
Kochanieńka naturliś ,że wolno . A Wojtkowi się po....ło słowo blatowiec z blatownikiem / wis chłop na urzędzie/. Ale nie dziwię sie ,że są czujni , bo u nas trzeba uważać na słowa . Można coś niebacznie chlapnąć i jechane w rajty przez rok cały, bo tu z kolei ja und Pierun nie popuścim okazyi żeby przelecieć po gaciach.Zresztą jak pośledzisz foruma to obaczysz. Proponuje w poniedziałek , bo w sobotę ciśniemy rozrywkowo bandą do Łosia wiec w poniedziałek przewiduje na forum podwójne Nelsony i drugije [cenzura]....szcze tzw dowcipy sytuacyjne, w których nasza banda się lubuje .
nie ma w rockym nic z patrola

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pt lip 04, 2008 7:31 am

A ha . Zem zabył. Słuchajta Pieróny w sobot lecim gazikiem bez ciśnienia nijakiego . Bedziem łoić na "cerwónym". Dosiada się do nas Kotwicowy/ ten co to go stare poczęły w Radomiu a zrodzon był w PKS-ie pod Kielcowem i stąd rodowód pogański , ale chłop swój/ z litrem i gęsią , a także Bratfordowy i myślem co Mirona też otumanie . Szanowny Prezes również się odgrażał ,że 1-go łupnie/ na te okoliczność podobno małżonce wygalantował osobiście merkiedensa, ale się okazało ,że niepotrzebnie bo już 2 tygodnie wcześniej dostał auswais tylko nie podjął awiza i nie wiedzial./ a i Cielok ma okazje i Rockyersy cheba nie zawieda a reszta myśle tez wiec szykuje sie niezły festiwal Cerwónego. Czuwaj.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pt lip 04, 2008 7:39 am

Wojtek Bratford pisze:
miron1967 pisze:proponuje tym razem na koszulkach umieścić jedyny prawdziwy samochód terenowy w naszym klubie
Do tej pory myślałem,że jedyna "prawdziwa terenówka" to znane nam skądinąd rusztowanie :lol:
Popieram szanownego kolege obyma ręcmi , ale jako posiadacz jednostki cywilnej podobnej marki jak miron smiem twierdzic że chłop sporo racji ma . Wóz rzeczywiście przyzwoity i a od niedawna cudownie mi sie jego kolor kojarzy już nie z love parade/jak wszystkim/ a z zastępem zuchów majdowskich specjalizujących sie w produkcji"cerwónego", które tak nam słuzy HEJ.

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » pt lip 04, 2008 5:56 pm

Najmocniejszy skład na sobote czyli Miron i ja przybedzie popołudniu.Miejsca trzymajta i cerwóny dywan rozłóżta.Damy Wam znać kiedy :lol:
A,no i forme trzymać na wieczorne łognisko.O kiełbaskach już nie wspomne.Łupniemy we framuge jak bedziem dojeżdżać tylko telefóny miejta pod ręcami. :)23 Traktuje ten wypad jako trening przed SZTOLNIĄ :)2

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » sob lip 05, 2008 9:03 am

no niestety nie poleciałem i szkoda wielka........... :cry: obowiązki niestety wygrały. wiecie co to więc tłumaczyć nie musze. powodzenia w walce !! !! !! !! !!

ps. uwazajta na czerwune bo kopie nie miłosiernie a i naped odciąć potrafi

czuwaj :)2
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » sob lip 05, 2008 9:30 am

Art w takim razie szykuj sie na SZTOLNIE,bo termin jeszcze odległy wiec wszystkie sprawy se pozapinaj jak trza. Bo taryfy ulgowej nie bedzie.
Widziałem Cie wczoraj w telewizorze na Dami leci program z Pierónady. :)2 A i Remkowa facjata pozowała do kamerki-chyba żeby dzieci wystraszyć :lol:

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » pn lip 07, 2008 8:15 am

Taaaa El Matadora widział ŻEM tesz. W telewizorze jest całkiem całkiem. Wyglada bosko. A wywiad którego udzielił niespodziewanie i z zaskoczenja był kręcony dwa razy ( nie dlatego że się pomylił bo tekstu uczył się całą noc ) :lol: . Pierwszym tak naswietlił kliszę w kamerze że nic nie było widać. Dopiero po wrażeniu pingli na klamę pojawił się na małym ekranie w pełnej krasie. Ale trudno się dziwic chłopu do 19.00 rano podejmował Szanownych gości. Ot taka pieruńsko gościna. A gościli się z nim sami fachowcy. Powiedział bym, że co drugi to cieśla, bo tak klastcznie wbić czołem gwózdek w blat drewnianego stołu to tylko nasi Polscy fachowcy potrafią. Ale dla pocieszenia powiem, że na Sztolni 2008 po CerwÓnym nikt gwoździa nie przybije. Jedynie łupnie z ławki do tyłu na tzw. płetwonurka. RZAK KÓSTO albo jakoś tak.......

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn lip 07, 2008 4:38 pm

[quote="pierun4x4"]Taaaa El Matadora widział ŻEM tesz. W telewizorze

Senk ju za "dobre słowo" , ale faktycznie od tego podejmowania letko mi facjate rozdeło . Tekstu żem sie nie pouczył , bo jak powiedziałeś Pierónu do 19 rano walczyłem w zacnej kompanii , a o 19.30 już mnie Karson z wozu zdjon i pociąłem galantować srebrne filce.

W każdym razie filnik ten wrazim też na stronkę.

Niebawem kilka ciekawostek od Łosia , którego silną bandą nawiedziliśmy i wystartowaliśmy słynnym szczytem sowieckiej techniki motoryzacyjnej zwanym GAZ 69M / z ukrytą bronią tj: nowym sercem znanego francuskiego wytwórcy słynącego z wyczynowych jednostek pociągowych marki peŻUK/ , na oponach marki slick i zapomnielim ,że gazik posiada również sprzęgi przy kołach ,których zabylim włączyć w ferworze walki , ale i tak było nieźle.

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » śr lip 09, 2008 9:39 pm

tak u łosia było całkiem miło, tylko jakoś szybko mi sie napęd odłączył, co oznacza że muszę się jeszcze dużo nauczyć od starszych kolegów

ktmkotwica
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

łos

Post autor: ktmkotwica » pt lip 11, 2008 9:38 pm

W łosiu było miło a jak , takich napitków mój kielecki organizm nie przyjmuje a tu prosze zdziwko mnie złapało -wchodziło i to w nie małych ilosciach ,zachodze w głowe czy klimat dobry , ?czy napitek niezgorszy , ? czy towarzystwo zaje.....biaszcze ? Wszystkiego po trochu i imprezkę zaliczam do udanych
Tak tylko niesmiało dodam {za fajerą byłoby jeszcze fajniej }
Tomasz pozdrawia

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » sob lip 12, 2008 8:16 pm

kotwicowy a cos ty zrobił ze swoim autobusem ? - nie mów kurde żeś go sprzedał,
poza tym zarzuć na 124 kombi jakieś mt- eki podnieś go troche i wio w krzaki - widzisz jak prezes sobie radzi,
przyjerzdzasz na sztolnie do nas?

ktmkotwica
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

misiek

Post autor: ktmkotwica » pn lip 14, 2008 9:07 am

Mironu -MISIEK juz dawwno sprzedany , kupiony inny bolid ale na sztolne nie zdąze go opożądzic ! a tak na marginesie nie wiem kiedy łona bedzie
Jakby cós polecam sie waszej pamięci -chetnie znowu zobacze wasze mordeczki :evil:
Tomasz pozdrawia

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw lip 17, 2008 8:52 pm

el matador 4x4 pisze:[

W każdym razie filnik ten wrazim też na stronkę.
Oglądłem filmik w całości nareszcie, luks :)2 pierwsza klasa, fajnie by było zebrać sie kompaniją całą i w polatać gdzieś po lesie
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » sob lip 19, 2008 9:55 pm

gdzie ten filmik ludzie?

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » ndz lip 20, 2008 9:39 am

Mironu spróbuje filmik wrazić jutro na stronke naszą klubową , bo bede u cfancygiera co montuje te wszystkie bałagany. We wtorek już łoje na pierwszy objazd trasy przed Sztolnią i mam nadzieję ,że przybedzie kilka nowych premierowych tras .

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » ndz lip 20, 2008 8:12 pm

[ Albo , skoro cisniesz podaję adres strony telewizji dami , gdie w reportarzach jest pełny teledysk z rajdu PIERÓNADA 2008.

bARDZO FAJNIE TO LOTO I CZĘSTO PUSZCZAJA W DOBRYM PASMIE.
MAM NADZIEJE , ŻE JUŻ W TYM ROKU UDA NAM SIE ZWERBOWAĆ POLSAT A MOŻE I TVN.

http://www.telewizja.radom.pl/?str=423

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”